Međimurje traži tri boda protiv Dugopolja

S osvojenim  bodom protiv Lučkog na kontu čakovčana je sada 20 bodova, koliko ima i Hrvatski Dragovoljac, a iza njih bod manje ima BSK, a posljednji je Solin s 18 bodova . U borbi za opstanak  u slijedećem 20. kolu danas Međimurje ugošćuje ekipu Dugopolja .

Na jesen su gosti bili uvjerljivi i pobijedili 4:0 pa je sada prilika za revanš i da se s nova tri boda Međimurje malo udalji sa začelja i primakne sredini ljestvice. Niti ovu utakmicu trener Kristić ne može računati na ozlijeđene Pajića i Munivranu, ali se u konkurenciju vraća Hranilović koji je pauzirao zbog kartona.

– Šteta da nismo uzeli sva tri boda u Lučkom jer smo bili bolji i stvorili puno prilika. Iako smo igrali bez tri stožerna igrača bili smo kompaktni cijelu utakmicu i bez obzira što nismo dali gol, već drugu utakmicu za redom ga nismo ni primili. Malo smo se digli u igri i na psihološkom planu i očekujem da protiv Dugopolja povovimo angažman kakav je bio na prošloj utakmici , a i vjerujem da će napad proraditi. Bez obzira što neće biti Pajića i Munivrane igrači koji će biti nasuprot našim gostima moraju biti vruća srca i hladne glave i uz pomoć navijača, koje pozivam da nam svojim bodrenjem pomognu, osvojimo tri važna boda. – rekao je trener Međimurja Matija Kristić.

Utakmica protiv Dugopolja igra se na SRC Mladost danas u petak , 12. travnja s početkom u 18 sati.

(Miljenko Dovečer, foto MD: Dugopolje-Međimurje, jesen 2018.)