Dan ženskog nogometa na stadionu SRC Mladost Čakovec

Jučer smo na stadionu SRC Mladost u Čakovcu obilježili Dan ženskog nogometa u smislu zajedničkog treninga djevojčica i djevojaka svih uzrasnih skupina naše obitelji. Cilj treninga bio je zabavnog karaktera, ali prije svega stvaranje zajedništva između svih članova naše obitelji, od onih najmlađih, pa do onih najstarijih. Bilo je lijepo vidjeti oduševljene najmlađih članica što imaju prilike trenirati sa seniorkama i koliko im ta povezanost znači, ali isto tako koliko su pažnje naše najstarije djevojke pružile tim djevojčicama kako bi se na treningu osjećale što bolje i ugodnije.

Žao nam je samo što zbog kraja školske godine i obaveza vezanih za nju nismo mogli biti u punom sastavu, ali sudeći po reakcijama i impresijama cura koje su prisustvovale treningu, možemo reći samo da ćemo ovu praksu nastaviti i ubuduće.

I za kraj, curama koje nisu mogle prisustvovati treningu šaljemo jedno veliko srce , kao i našim vjernim fanovima, roditeljima, ali i onima koji bi željeli postati dio naše obitelji. Pridružite nam se.

Hrvoje Goričanec