DAMJANOVIĆ I DALJE TRENER, NEVEN MIKULAJ POJAČAO RUDAR CIMPER

Svašta se ovaj tjedan dešavalo u košarkaškom klubu “Rudar Cimper“, ali najvažnije od svega je da su se izgladili nesporazumi između trenera i igrača pa tako Branko Damjanović i dalje ostaje trener, a klub je danas dobio prvo pojačanje u ovoj sezoni, a to je centar Neven Mikulaj.

Iako se na početku tjedna činilo da će Rudar Cimper u nastavak sezone krenuti sa novim trenerom, to se ipak nije dogodilo. Trener Damjanović dao je ostavku nakon prošlotjednog poraza u Križevcima, ali nakon što su se prospavale dvije, tri noći, strasti su se smirile. Sve je riješeno razgovorom i odlučeno je da do kraja sezone Damjanović vodi naše košarkaše, što je definitivno najbolja odluka za sve.

Nakon prve dobre vijesti, stigla je i druga, pomalo iznenađujuća. Klub je dobio pojačanje na centarskoj poziciji. Nakon što je pauzirao sezonu i pola u klub se vratio centar Mikulaj koji će biti veliko pojačanje u borbi ispod koša. Pravo nastupa ima odmah, a dok se uskoro vrati i David Bogdan, Rudar Cimper će imati par tornjeva ispod koševa.

 

Rudar Cimper danas u 17 sati igra međimurski derbi protiv Čakovca u Murskom Središću, a iz kluba pozivaju sve ljubitelje košarke da dođu i pomognu im svojim navijanjem. Nakon utakmice, u restoranu turističkog kompleksa Cimper održava se košarkaška noć povodom 40 godina kluba. Svi ste pozvani na druženje i veselicu do ranih jutarnjih sati uz večeru i tombolu gdje je svaka karta dobitna, a jedna od nagrada je i produženi vikend na moru, točnije u Barbarigi.  (Teo Cilar)