D. KONCOVČAK SE NE ŠALI – IZ BREZJA DONIJELI 3 BODA

NK D. Koncovčak nastavlja sa vrlo dobrim igrama što su potvrdili i u 20. kolu 2. međimurske lige – skupina B. Sa teškog gostovanja kod Hajduka u Brezju koji se nalazio na 5. mjestu tablice vratili su se sa punim plijenom pobijedivši s 1:2.

Sva tri boda osvojili su zasluženo, iako su nastupili bez 5 igrača (Koraj, Sklepić, Grof, Vuković M., i Vuković N.) te su jedva popunili zapisnik s raspoloživim kadrom. Igrali su borbeno, sa srcem te treba pohvaliti sve igrače, kao i mladog Petra Padarića koji je pred kraj ušao u igru oporavljen od ozljede ključne kosti. On je zamijenio nogometnog rekodrera, 51-godišnjeg Borisa Radikovića koji ovaj put nije bio strijelac, ali je dao svoj uobičajeni doprinos.

Golovi su počeli padati pred sam kraj utakmice. D. Koncovčak je u vodstvo doveo igrač-trener Primož Kobl u 76. minuti, da bi samo 4 minute kasnije Kristijan Fegeš poravnao rezultat. Izgledni remi i podjelu bodova osujetio je u 82. minuti igrač gostiju Leonardo Turk, a do kraja utakmice domaćini, usprkos naporima koje su uložili nisu uspjeli izjednačiti.

Susret je pred stotinjak gledatelja dobro vodio sudac Casimir Rodrique. U sljedećem kolu u D Koncovčak dolazi drugoplasirana Sloga iz Štrigove pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li domaćini iznenaditi i nju.

(R. Tomanić, foto Dominik Koraj)

Snimka cijelog zaslona 5.4.2016. 113137

Snimka cijelog zaslona 5.4.2016. 113228

ZAP