D. KONCOVČAK IZGUBIO OD IZRAVNOG KONKURENTA – OD SADA SVAKA UTAKMICA PRESUDNA

U subotu je u D. Koncovčaku odigrana utakmica 9. kola 3. ML, a u goste im je došao izravni konkurent u borbi za opstanak Zasadbreg 77. Na konačni ishod, katastrofalan za domaće, ništa nije upućivalo jer je atmosfera u ekipi bila odlična , a u petak poslije treninga svi su igrači na zajedničkom druženju bili jednoglasni da idu na pobjedu i da će dati sve od sebe da je ostvare.

01

Međutim želje su jedno, a stvarnost nešto drugo pa je Zasadbreg prohujao Koncovčakom zabivši im usput čak 5 komada. Utakmica je bila riješena već u prvom poluvremenu koji su gosti dobili s 0:3, pa je ostatak meča bio samo puka formalnost.

 

02

D. Koncovčak je konačno nastupio u najjačem sastavu u kojem je bio i trener Boris Radiković. Krenuo je silovito, napadački i otvoreno što im se na kraju osvetilo. Moramo reći da ni gosti nisu kalkulirali te su takvu igru prihvatili i na jednak način uzvraćali na napade Koncovčaka. U tome su imali više sreće i uspjeha jer su svoje šanse iskoristili za razliku od domaćina koji ih je u pravilu promašivao.

03

Početkom drugog poluvremena uveo je Boris Radiković čak 5 novih igrača no ni to nije pomoglo pa je Zasadbreg postigao još dva zgoditka za konačnih 0:5. Koncovčaku sada slijedi grčevita borba za svaki bod koji bi mogao biti odlučujući u borbi za opstanak, a svaka utakmica biti će za njih presudna i jedna od meč lopti koje moraju iskoristiti žele li se i  sljedeće sezone takmičiti u ovom rangu takmičenja.

(rt, foto Tin Tomanić)

04