CJELODNEVNI SUBOTNJI NOGOMETNI PROGRAM NA ŠUDERKI

 Svakako se ove subote 06.09.2014  isplati doći na stadion Šuderka gdje će skoro cijeli dan odvijati prvenstvena nogometna događanja koja se svakako isplati vidjeti.

Sve počinje već prijepodne kada u goste mlađim kategorijama dolaze mladi igrači Sloge iz Čakovca u sklopu prvenstvenog nadmetanja Lige pionira HNS središte zapad skupine “B”. Treba istaći da se igra 3.kolo i da za sada su sve tri Rudarove ekipe bez poraza sa impozantnom gol razlikom. Raspored utakmica po kategorijama je slijedeći.

Kategorija U – 14    10,00 sati

                   U – 10     11,00 sati

                   U – 12     12,00 sati

 

U nedjelju u 10,00 sati juniori u sklopu takmičenja u HNS središte Sjever dočekuju ekipu Podravine iz Ludbrega.

Ovaj tjedan odigrane s u i utakmice u sklopu Međimurske lige za pionire pa su tako pioniri U- 15 uvjerljivo slavili u Selnici sa 0 :13, a još uvjerljiviji su bili i najmlađi članovi kluba koji su u zaostaloj utakmici 1.kola za početnike savladali ekipu iz Slakovca sa 18 :1 .

 

Subotnji program nastavlja se poslijepodne u 17 sati kada je seniorskoj ekipi u sklopu MŽNL ČK – VŽ gost ekipa Ivančice iz Ivanca. Nakon dva tijesna poraza u posljednjih tjedan dana vjerujemo da se ekipa Rudara vraća na put uspjeha i nastavka pobjedničke serije. Nakon pomalo i nesretnih poraza u zadnjim minutama utakmice ne sumnjamo da će se i ekipi Rudara uz dobru igru i borbenost osmjehnuti i malo sreće kao i sudačke  naklonosti. Dvije pobjede i nesretni poraz u Jalžabetu u tri prvenstvena kola svakako su lijep poziv za dolazak na stadion Šuderka.

 Evo ukratko smo vam predočili kako provesti subotnji dan još ako  i se vrijeme malo popravi i prestane ova dosadna kiša  lijep prijedlog kako provesti ovu subotu i nedjeljno prijepodne. (Z. Rihtarec)