Četvrtom uzastopnom pobjedom Torpedo iz Križovca zaključio sezonu

Igrači Torpeda iz Križovca sigurno nisu presretni što je došao kraj jesenskom dijelu prvenstva u 3. međimurskoj ligi jer su ga završili četvrtom uzastopnom pobjedom i na četvrtom mjestu ljestvice, a cijela ekipa nalazi se u izvrsnoj formi. No ne sumnjaju da će ovakve rezultate nastaviti postizati i na proljeće te pokušati doći do 2. mjesta koje vodi u viši rang.

Dvije prvoplasirane ekipe Otok i Drava iz Kuršanca “bježe” im 7 bodova što prema riječima trenera-igrača Borisa Radikovića nije nedostižno, naravno uz dobre pripreme i još veće zalaganje igrača, iako je ono i do sada bilo vrlo dobro. Treba posebno napomenuti da je na jesen Torpedo primio najmanje zgoditaka, samo 14 i to zahvaljujući vrataru Tomislavu Novaku, dok ih je postigao 50.

Sve pohvale idu i vjernim navijačima koji su na svakoj utakmici srčano bodrili igrače i uvijek bili bučniji od protivničkih.

Kao što smo već rekli pobjedom u posljednjem kolu protiv Dubrave u Sivici od 0:1 zaključili su jesensku sezonu. Utakmica je bila riješena u prvom poluvremenu u 8. minuti kada Dragan Tuksar puca na gol, a na odbijenu loptu natrčava Emanuel Šoltić-Mane i rutinski ju posprema u mrežu Dubrave.

Pobjedu je Torpedo mogao potvrditi i s većom razlikom, ali igrači su se pošteno ispromašivali (Tuksar 3 puta, a Pintarić, Andi Hotlek i Šoltić po dva puta. Domaćin je u drugom dijelu igre imao 2-3 polušanse, no odlični vratar Tomislav Novak vrhunskim reakcijama nije dozvolio radovanje protivničkim igračima.

Pred oko 100 gledatelja sudačku dužnost dobro je obavio Nikola Graf dok je delegate bio Marijan Sabol.

(R. Tomanić, foto: BR)