ČAK 16 GOLOVA U SELNICI POVODOM VELIKOG JUBILEJA MLADOSTI

 

U prijateljskoj pripremnoj utakmici, a ujedno i povodom proslave 50. godina postojanja NK „Mladost“ Selnica, nogometaši Rudara iz M. Središća nisu niti malo bili popustljivi prema slavljeniku te ga porazili visokim rezultatom od 2:14.

 

01

Sam rezultat dovoljno govori u razlici u kvaliteti između ekipa. Strijelci za NK Rudar bili su  Vurušić  4 , D.Šoltić 3 , Dan.Levačić 1 , M.Šoltić 1, N.Šoltić 1 , Balaž 1, V.Knežević 1 ,Den.Levačić 1 , N.Vuri 1 dok je dvostruki strijelac za domaćina bio Kočila.

 

03

Požalili su se domaćini da sigurno ne bi doživjeli takav debakl da su na okupu imali sve igrače  koji su im pristupili u prijelaznom periodu. No ni Rudar nije nastupio u kompletnom sastavu pa su  čini nam se u tom pogledu ekipe  bile izjednačene.

04

Nakon duže pauze za Rudar je nastupio i Boris Vurušić i postigao 4 zgoditka , a to je dokaz koliko će njegov povratak na teren pozitivno djelovati na igru i rezultate Rudara. Od povrijeđenih čeka se još povratak Novaka , Podgorelca i Goričanca te bolesnog Zadravca što je svakako neophodno s obzirom na veoma mali kadar igrača.

05

Svakako treba istaknuti lijepu gestu domaćina koji su goste nakon utakmice  počastili roštiljem i osvježavajućim pićima. Sve čestitke Mladosti kao uzornom domaćinu.

U ovom susretu dogodila se jedna veoma zanimljiva situacija. Naime kako dogovoreni sudac nije došao na susret „fučkeca“ se primio bivši sudac, gradonačelnik M. Središća Dražen Srpak i  odsudio utakmicu na obostrano zadovoljstvo , normalno kak se ono veli „ za gemištek“. No nećemo ga previše hvaliti da se ne umisli i ponovo se prihvati fučkeca. Kaj bu grad bez njega.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

06