BRAZIL – HRVATSKA NA VELIKOM PLATNU – OČEKUJU SE STOTINE LJUDI NA ŠETNICI UZ MURU

Počelo je odbrojavanje dana do početka nogometnog SP 2014. u Brazilu. Vatreni će prvu utakmicu igrati u Sao Paolu, na otvaranju Svjetskog prvenstva u četvrtak 12. lipnja u 22 sata. 

Tako će se selekcija izbornika Nike Kovača predstaviti na najvećoj mogućoj pozornosti protiv domaćina Brazila i po mnogima prvog favorita Mundijala već u prvoj utakmici svjetske smotre. 

Hrvatska će drugu utakmicu na prvenstvu odigrati 18. lipnja protiv Kameruna u Manausu, a treći ogled u skupini će ”kockasti” imati protiv Meksika u Recifeu 23. lipnja. 

Kao u mnogim gradovima lijepe naše i u Murskom Središću utakmice hrvatske reprezentacije pratiti će se na otvorenom i to na velikom platnu. Gradska šetnica uz Muru već se pokazala kao idealno mjesto za takve događaje pa će tako i ovaj put u organizaciji Beach bara Trska ponuditi građanima uživanje u vrhunskom sportskom susretu.

 

Sama atmosfera koju bi moglo stvoriti stotine navijača, koliko ih se očekuje, nemjerljiva je sa gledanjem utakmice u kućnom naslonjaču. Lijepo i vruće vrijeme koje se najavljuje i noćna svježina uz Muru svakako su dobar poziv svima nama da u četvrtak ne propustimo ovu veliku feštu. (R. Tomanić)