BRATSTVO U JUROVEC S PUNIM PLIJENOM IZ ŠTRUKOVCA

Jedan zgoditak i to postignut  iz kaznenog udarca bio je dovoljan ekipi Bratstva iz Jurovca za osvajanje tri boda na gostovanju u Štrukovcu. Zgoditak s 11 metara postigao je Luka Jambrović u 73.minuti.

01

Prema delegatu utakmice Nikoli Topleku kazneni udarac je opravdano dosuđen nakon prekršaja domaćih igrača na napadaču gostiju. Domaćini se baš  ne slažu previše sa takvim objašnjenjem delegata Topleka , a smatraju da su i oni zakinuti u 9.minuti za kazneni udarac nakon prekršaja Josipom Mađarićem. No veli Toplek ni tu nisu u pravu jer je sudac Juras bio vrlo blizu situacije i opravdano postupio. Veli povlačenja nije bilo pa se valjda Mađarić srušio u kaznenom prostoru od vjetra. A,tko zna i to je moguće u sferi nemogućega , ako znate konstituciju građe J.Mađarića. Simuliranje očito nije bilo jer bi u tom slučaju Mađarić bio kažnjen žutim kartonom.

02

Kako bilo da bilo na kraju Bratstvo iz Štrukovca odlazi sa punim plijenom čime je preuzelo  vrh ljestvice 2.ML skupine „B“ i zadržalo ga i nakon kompletnog 18.kola pošto je Sokol iz Vratišinca u Zasadbregu ostao bez bodova.

HAJDUK VINDIJA- BRATSTVO /J/    0:1/0:0/

2.ML Skupina „B“    Igralište HajdukVindija Štrukovec      25.03.2017.god.

 

Suci: Bojan Juras,Robert Novak,Valentino Kantoci    delegat: Nikola Toplek

Strijelac:  73.min.Luka Jambrović /KU/

Gledatelja: 150

04

HAJDUK VINDIJA: Posavec,Hrženjak L.(84.Radiković),Kovačić(83.L.Hrženjak)

M.Debelec,Šardi(73.Vrtarić),G.Debelec ,Hošpel,J.Mađarić(90.Vrančić) ,Kojter,D.Purić, L.Purić pričuve:Mesarić,L.Hrženjak,Hoblaj,Vrančić,Radiković,Vrtarić,

Galović trener: Darko Posavec

05

BRATSTVO /J/ : Perčić,Kočila,Petermanec,Maceković,Trstenjak,Koraj,Knežević,

L.Jambrović,Goričanec,Jurović,Zadravec pričuve:Zubčić,K.Jambeović,Karlovčec,

Brezovački,Padarić,Sabol trener:Miljenko Dovečer

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

06