BRATSTVO JUROVEC ZASLUŽENI POBJEDNIK TURNIRA U HLAPIČINI

Nakon dvodnevnih nogometnih nadmetanja Bratstvo iz Jurovca osvojilo je nogometni turnir u Hlapičini. Pobjedom od 3:2 u  finalnom dvoboju sa Plavima iz Peklenice  zasluženo su došli do trofeja. Plavi su bolje  otvorili finalnu utakmicu i vrlo rano poveli sa 0:2 , međutim u daljnjem tijeku utakmice Bratstvu je uspio veliki preokret te su sa tri zgoditka nadoknadili zaostatak i došli do zaslužene pobjede.

 

01

01a

01b

U utakmici za treće mjesto Rudar je savladao domaćina Muru sa 2:1. Rudar je poveo sa 2:0 i dosta se napromašivao dok su domaćini turnira pred kraj utakmice smanjili rezultat i postavili konačni rezultat utakmice od 2:1.

02

Recimo da smo u ova dva dana na ovom odlično organiziranom turniru visjeli dosta kvalitetan nogomet s obzirom da su ekipe još nekompletne i na samom početku priprema.

03

03a

U sklopu turnira prvog dana odigrana je u revijalna utakmica veterana . Gosti domaćinu ekipi Mure bili su prijatelji iz susjedne Slovenije ekipa Cankove. Konačan rezultat bio je najpravedniji 2:2 , iako on nije bio primaran.

04

04a

Evo i svih rezultata turnira:

1.dan

NK Mura – NK Bratstvo   1:2

NK Plavi –NK Rudar          3:3 (nakon iz KU bolja ekipa Plavih)

Veterani : NK Mura- NK Cankovo   2:2

05

05a

2.dan

za  3.mjesto  : NK Rudar-NK Mura   2:1

finale :  NK Bratstvo – NK Plavi        3:2

Konačan poredak:

 

  1. NK Bratstvo Jurovec
  2. NK Plavi Peklenica
  3. NK Rudar M.Središće
  4. NK Mura Hlapičina

 05b

Za kraj sve čestitke domaćinu na odličnoj organizaciji turnira.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, Z. Rihtarec)

05c

06

07