Brat i sestra Martin i Dora Pajić pozvani u nogometnu i rukometnu reprezentaciju

Nije baš tako često da skoro istovremeno u reprezentaciju budu pozvani brat i sestra, pogotovo iz malih sredina kao što je Čakovec.

Svojim zalaganjem i upornošću Dora i Martin Pajić došli su do toga da ih ovih dana izbornici rukometne Ivan Jerković i nogometne Robert Jarni pozovu na reprezentativno okupljanje.

Martin Pajić 19 – godišnji desni bok Međimurja  u srijedu je u Zagrebu odličnom igrom debitirao za reprezentaciju Hrvatske U – 20 za koju je uspješno igrao do 67. minute u utakmici  koju su izabranici Roberta Jarnija protiv Bjelorusije dobili 3:1. U petak u drugoj utakmici istih protivnika koja je igrana u Lučkom ušao je početkom drugog poluvremena i asistirao za drugi gol u pobjedi Hrvatske 2 : 0.

Ovih dana i Martinova sestra 17 – godišnja Dora Pajić rukometašica Zrinskog dobila je poziv u juniorsku rukometnu reprezentaciju Hrvatske koja se okuplja 22. studenog u Zagrebu radi priprema za Europsko prvenstvo .

Svakako veliko priznanje za naše mlade sportaše, ponos njihovim roditeljima i obitelji, a i sportskoj javnosti Međimurja. Čestitke !

(tekst i foto Miljenko Dovečer)