BORIS RADIKOVIĆ – U DOMAŠINCU SMO ZASLUŽENO IZGUBILI

Prošlog vikenda počela su prvenstva u međimurskim nogometnim ligama čiji se sastav nije znao sve do prvog sučevog zvižduka. Zbog cirkusa u režiji Čukovca, koji bi malo igrao pa onda opet ne bi, točnije zbog njegovog odmrzavanja zamrznutog statusa u 1. međimurskoj ligi, nekoliko klubova do zadnjeg trenutka nije znalo u kojem će se rangu takmičiti.

Jedan od njih je i NK Sokol iz Vratišinca koji je u konačnici ostao u 1. ligi iz koje nije ni trebao ispasti, ali kod nas je sve moguće pa i ovakvi obrati koji su se dogodili zbog neodlučnog Čukovca. Dakle u 1. kolu sokoli trenera Borisa Radikovića nisu putovali u Jurovec nego u Domašinec na ogled s domaćim Dinamom, a o utakmici nam je Radiković rekao sljedeće:

„Domaćin je bio bolji i zasluženo pobijedio. Naša mlada ekipa sa čak 7 juniora mora steći iskustvo pa nam se onda neće dogoditi da primimo 3 gola u 8 minuta, od 36. do 44. minute utakmice. Ostatak susreta dobro smo parirali ipak dominantnom Dinamu. U nedjeljelju u Vratišinec dolazi ekipa Galeba i nadam se osvajanju prvih bodova.“

 

Sokol je igrao u sastavu: Posavec, Hertarić, Tarandek (Leško), Major, Podvezanec, Dunjko (Kramar), Mikolaj L. (Moharić), Mikolaj M., Munđar N. (Božić), Leich (Vincek).

U 50. minuti drugi žuti karton dobio je Podvezanec pa je morao napustiti igru.

(rt, Foto Tin Tomanić)

 

Rezultati 1. kola

Trnava – BSK16.08.2015. 17:304:1

Omladinac (NSR) – Jedinstvo (GM) 4:0

Mladost (I) – Polet (P) 3:2

Mladost (SM) – Sloga (Č) 1:1

Dinamo (D) – Sokol  3:0

Galeb – Mladost (Pal.) 1:5

Spartak – Kraljevčan  3:0

Dinamo (P) – Sloboda (M) 2:2

Ljestvica 1. međimurske lige

1.Mladost (Pal.)

2.Omladinac (NSR)

3.Trnava

4.Dinamo (D)

5.Spartak

6.Mladost (I)

7.Dinamo (P)

8.Sloboda (M)

9.Mladost (SM)

10.Sloga (Č)

11.Polet (P

12.BSK

13.Kraljevčan

14.Sokol

15.Galeb

16.Jedinstvo (GM)