BORIS RADIKOVIĆ TRENER D. KONCOVČAKA – U MAČKOVCU SMO ZASLUŽENO IZGUBILI NO TO NAS NIJE OBESHRABRILO!

Bio je „đentlmen“ kada je igrao, a takav je ostao i kao trener. Realan, odmjeren, s obje noge na zemlji i nadasve iskren. Takav je Boris Radiković, svjetski rekorder koji je golove aktivno zabijao u 51. godini i vjerovali ili ne, još nije kopačke objesio na klin nego povremeno nastupa za svoju momčad kojoj je sada trener.

01

Njegova ekipa D. Koncovčak gostovala je u nedjelju kod Omladinca u Mačkovcu i doživjela poraz od 4:0. Potpuno zasluženo, veli Boris. Pružili smo veoma lošu igru i tijekom utakmice stvorili samo jednu polušansu pa rezultat nije ni mogao biti drugačiji.

No ukupnim učinkom u prva 4 kola prvenstva 2. ML mogu biti zadovoljni. Osvojili su 4 boda, imaju jednu pobjedu, jedan remi i dva poraza od objektivno boljih ekipa. Nalaze se u sredini ljestvice i sve govori da će izbjeći borbu za opstanak koju su im mnogi predviđali. Borisu je želja da mu ekipa plovi u sigurnim vodama, a poznavajući ga, to ne govori bez pokrića.

02

Nova prilika za osvajanje bodova stiže 17. rujna kada u D. Koncovčak dolazi Pobjeda koja u 4 kola ima jednu pobjedu i 3 poraza. „Mogao bi biti ovo izjednačeni dvoboj, no pošto igramo na svome terenu pred našim vjernim i bučnim navijačima nova 3 boda nisu nedostižna“, najavio je utakmicu Boris Radiković.

(R. Tomanić)

03