BOGATI NOGOMETNI VIKEND – RUDAR PROTIV NEDELIŠĆA U MEĐIMURSKOM DERBIJU

Prvenstvene utakmice gradskih i klubova iz okolice sve više uzimaju maha , ekipe su već uigrane i utrenirane pa već sad možemo očekivati sve bolji i kvalitetniji nogomet.

 

 MŽNL  ČK-VŽ

 

Gradski najkvalitetniji i nabolje rangirani klub NK Rudar ove subote 03.10.2015.god. u 16,00 sati gostuje kod tradicionalno neugodnog protivnika u Nedelišću. Prošle sezone vodila se bitka za naslov prvaka između te dvije ekipe gdje je na kraju Nedelišće bilo uspješnije. Ove sezone Rudar je ušao puno bolje i za sada je na vodećoj poziciji dok se Nedelišće nalazi u donjem dijelu ljestvice. No momentalni plasman klubova Rudaru sigurno ne osigurava bodove već će ih trebati velikom borbom izboriti na terenu. Forma i odnos igrača Rudara su za sada na takvom nivou da bi se u Nedelišću mogla očekivati i sva tri boda. No nikada se nezna , lopta je okrugla , a za sreću nikad neznaš kome će ići u prilog. U svakom slučaju nadamo se lijepom nogometu i fer i korektnoj igri uz isto takovo suđenje. Zbog tri žuta kartona ove subote za Rudar nema pravo nastupa Denis Levačić.

Sudačka trojka : Pajtak , Šantavec , Fajfarić  delegat : Krhač.

HNS središte Sjever

 

U subotu u prijepodnevnim satima od 10,00 pa nadalje mlađe kategorije ŠN NK Rudar U 10 , U 12 , U 14 gostuju u Križevcima kod istoimene ekipe. Križevci su negdje u rangu naših dječaka pase od tamo mogu očekivati lijepe vijesti.

I međimurska liga

 

Sokol iz Vratišinca i ove nedjelje gostuje. Odlazi u goste starom međimurskom prvoligašu ekipi BSK iz Belice. Mladići Sokola obećavaju borbu bez obzira na protivnika te će pokušati sve da neugodno iznenade domaćina.

Suci:  Zobec , Žganec , Kovačić delegat Toplek

 Utakmica se igra u nedjelju 04.10. u 16,00 sati.

 

II međimurska liga skupina “B”

 

Hajduk Vindija iz Štrukovca u subotu 03.10.2015 u 16,oo sati na svom igralištu u derbiju dočekuje ekipu D.Koncovćaka. Ekipa Hajduka svakako najugodnije izneneđenje i sa utakmicom manje u samom je vrhu te treba očekivati njihov pokušaj u osvajanju sva tri boda . To bi ih i dalje zadržalo na samom vrhu  , a pobjedom u zaostaloj utakmici stavilo na sam vrh ljestvice.

Suci.: Škrobar , Hajdarović ,Čurila delegat Kopasić

 

Mura  iz Hlapičine također svoj susret igra u subotu 03.10.2015 . god u 16,00 sati, a gostuje u Vučetincu. S obzirom n kvalitetne igre Mure u posljednjim susretima na dajmo se da bi se i kod ovog novog drugoligaša mogli osladiti sa sva tri boda.

 

Naš treći drugoligaš Plavi iz Peklenice svoj susret 8.kola igra kod kuće u Peklenici , a u goste im dolazi ekipa Zebanca. Već je krajnje vrijeme da sva triboda na svoj konto upiše u ekipa Plavih. Jer ne pamtimo kada  je ekipa Plavih nako sedam kola bila bez pobjede. S obzirom na da je u Peklenici u nedjelju i veliko prošćenje nadamo se da će i to pomoći Plavimo da dođu do tako dugo očekivane pobjede. Utakmica se igra u nedjelju 04.10.2015 u 16,00 sati , a voditi će je sudačka trojka Posedi ,Novak ,Kolarić delegat Zadravec .

 

U 3. međimurskoj ligi Torpedo iz Križovca na domaćem terenu igra protiv Mladosti (D).

 

MLAĐE KATEGORIJE:

 

Početnici u skupini “A” ML oni najmlađi ove subote u Čakovcu igraju protiv ekipe Međimurca iz Dunjkovca i to u 10,00 sati.

 

Limači u skupini “B” u subotu u 14,00 sati gostuju kod Mladosti iz Ivanovca.

 

Mlađi pioniri u skupini “A” ML u Peklenici  u nedjelju u 10,00 sati dočekuju ekipu Jedinstva iz G.Mihaljevca.

 

Juniori skupina “A” ML

 

I ovdje smo došli do jednog pravog derbija nadamo se i pravog nogometa jer se u Vratišincu u subotu u 16,00 sati sastaju dvije vodeće ekipe na ljestvici , a sigurno i najkvalitetnije domaćin Sokol iz Vratišinca i Plavi iz Peklenice.

 U slučaju pobjede Plavih oni bi preuzeli vrh ljestvice , dok bi u obrnutoj situciji Sokol povećao svoje vodstvo , a neriješeni rezultat bi održao sadašnje stanje. Nadamo se da će mladići i jedne i druge ekipe pružiti lijep nogomet , a nadasve fer i sportsko ponašanje. Svakako se isplati doći pogledati ove dvije ekipe budućnost nogometa ovog dijela Međimurja.

(z: Rihtarec, foto Tin Tomanić)