BOGAT VIKEND SREDIŠĆANSKIH MAŽORETKINJA – PLESALE U VIŠKOVU I SVETOM MARTINU NA MURI

U subotu 20.09. sa 20-ak članica mlađeg juniorskog i juniorskog sastava otputovale smo u Viškovo na 17-tu po redu manifestaciju pod nazivom “MATEJNA 2014” . Ove godine “Matejna ” je bila međunarodnog karaktera pa su osim mažoret i twirling timova te puhačkih orkestara iz Hrvatske (Halubajske mažoretkinje,Svetonedeljske mažoretkinje,mažoretkinje Nedelišća,Dubrovčana,Viškova te Porečke i Opatijske mažoretkinje,te puhački orkestri iz Marinića, Kud Ravna Gora  i Lovrana)   sudjelovali  i gosti iz Slovenije i Slovačke, (twirling i mažoret klubovi iz Logaške i Slovenske Bistrice te puhački orkestar Trstena-Slovačka)

 

U nedjelju 21.09. pak smo uz mažoretkinje iz Čakovca,Goričana,Domašinca,Kotoribe,Nedelišća i Koprivnice  bile dijelom proslave 10-og rođendana Svetomartinskih mažoretkinja te smo u prepunoj dvorani sa našim sastavom minima i juniorkama otplesale naše  dvije koreografije.

 

Uvijek nam je drago biti pozvane na ovako lijepe manifestacije,uzvratiti poziv na našu reviju i tamo sklapati nova prijateljstva,stjecati nova iskustva te našim uniformama i tablom prodefilirati,otplesati  i pronijeti ime udruge i grada iz kojeg dolazimo. (Lara Podgorelec)