BK MURA AVANTURA ODLIČNA U KARLOVCU !

Na MTB biciklističkoj utrci u Karlovcu pod nazivom XCO Dubovac 2013 koja se održala u nedjelju 25.08.2013. godine članovi BK Mura Avanture ostvarili su odlične rezultate unatoč teškim uvjetima zbog kišovitog vremena i blatnog terena. U kategoriji dječaka do 13 godina, prvo mjesto osvojio je Timotej Kocen, ispred Stjepana Hunjaka i trećeplasiranog Matije Trstenjaka. Antonio Mišić je u kategoriji dječaka do 15 godina osvojio treće mjesto, dok je Ivan Ružman u rekreativnoj kategoriji sport osvojio drugo mjesto.

Monika Ludaš, je među ženama u kategoriji Elite W osvojila 4.mjesto, dok je Valentino Mišić među juniorima bio 8. U najjačoj muškoj seniorskoj kategoriji Elit nastupili su Velimir Čonkaš, koji se plasirao na 10 mjesto i Ilija Fabić koji je zauzeo 12 mjesto.

U ukupnom poretku klubova BK Mura Avantura je u Karlovcu zauzela odlično 2. mjesto, dok u ukupnom poretku klubova u Kupu RH, nakon odvoženih 9 od 10 utrka zauzima 3. mjesto. Zahvaljujemo sponzorima Huni-bike-shopu i Transportima Mišić što su svojim vozilima omogućili odlazak na utrku u Karlovac, te općini Sv. Martin koja podupire sve aktivnosti kluba.

 

(Tekst: B.Š.; Fotografije: P.T.)