BITI ĆE NAPETO – SLOGA DOČEKUJE RUDAR, MURA PLAVE, SOKOL HAJDUK (B)

 

MŽNL ČK-VŽ

21.kolo MŽNL ČK-VŽ  Rudaru donosi teško gostovanje kod susjeda na ljestvici Sloge iz Čakovca. Naime Sloga ima isti broj bodova kao i Rudar 30 , no puno lošiji omjer zgoditaka. Utakmica se igra u nedjelju 09.04.2017.godine u prijepodnevnom terminu u 10,00 sati na igralištu Sloge u Čakovcu.

Kako će reagirati ekipa Rudara nakon dva uzastopna poraza  ostaje da se vidi. No  činjenica je da i za ovu utakmicu trener Nikola Goričanec ima određene probleme u sastavljanju ekipe. Iako se u ekipu vraća Dario Šoltić, sada kaznu akumuliranih žutih kartona odrađuje Denis Levačić. Poraz u  Slakovcu donio je još jedan veliki problem za trenera kao i za samu ekipu. Naime teže je ozlijeđen Filip Novak čije će izbivanje sa terena izgleda duže potrajati , pošto je  za saniranje ozljede prvo potrebno trotjedno mirovanje, a tek će se tada vidjeti što dalje. Svakako jako neugodno za ekipu Rudara , a i samog Filipa. Matija Zadravec odrađuje zadnju utakmicu ne igranja pa se njegov povratak očekuje idući vikend.

Utakmicu sude Dragutin Pajtak, Siniša Fajfarić i Miro Hantak. Delegat je Zvonko Novaković.

rudar1

2.ML  Skupina „B“

U Hlapičini ovoga vikenda igra se derbi. Mura dočekuje Plave koji se baš nisu proslavili  prošlog vikenda protiv Hajduka Vindije. Mura osokoljena sa bodom iz Jurovca sigurno će željeti puni plijen na svom SRC-u. Zato možemo očekivati lijepu i  atraktivnu utakmicu.

Utakmica se igra u nedjelju 09.04.2017.godine u 16,00 sati na  SRC Radovan Oletić Ratko u Hlapičini.

Utakmicu sude  Jadran Kukovec,Vlado Blažić,i Stjepan Novak dok je delegat Mladen Puklavec.

mura2

Hajduk Vindija iz Štrukovca nakon dobre igre i pobjede u Peklenici sigurno će na domaćem terenu tražiti nova tri boda protiv ekipe Trnovca.

Utakmica se igra u subotu 08.04.2017godine u 16 ,00 sati u Štrukovcu.

Sude: Željko Turk,Tomislav Čurila i Branko Martan . Delegat utakmice je Darko Jambrović

hajduk1

Sokol iz Vratišinca nakon neugodne serije lošijih rezultata trebao bi se u srazu s Hajdukom iz Brezja vratiti u početak pobjedničkog niza. Iako  se trener Sokola Dražen Škvorc žali zbog pomanjkanja igrača što izazvanih povredama ili kaznama,  vjerujemo da ovaj put u Vratišincu za goste neće biti previše šansi za osvajanjem bodova.

Utakmica sa Hajdukom igra se i nedjelju 09.04.2017.godine  u 16,00 sati  na igralištu Sokola u Vratišincu.

Suci utakmice su Dario Srnec,Renato Vuk i Mario Pintarić dok je delegat Franjo Fais.

sokol1

3.ML

 

U 3.ML ligi svoj derbi u Selnici na stadionu Mladosti  igraju domaća Mladost i gosti iz Križovca ekipa Torpeda.

Utakmica se igra u nedjelju 09.042017.godine u 16,00 sati. Sude Robert Kolarić,Denis Fica i Mladen Čeke. Delegat utakmice je Radovan Posedi.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

mladost1