BISERKA BARAT I BLAŽENKA KONTREC ZLATNE U BOĆANJU

 

 

            U nedjelju 27.10.2013. godine Udruga “Sport za sve” iz Murskog Središća bila je domaćin 8. Turnira rekreativaca Međimurja u boćanju. Turnir se održao na terenima ŠRC “ZALEŠĆE”  s početkom u 14,00 sati. Sudjelovalo je 14 ekipa  i to: 3 ekipe  iz Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom u Međimurskoj županiji, 2 ekipe iz Čakovca, 3 ekipe iz Šenkovca i 6 ekipa iz Murskog Središća. Nakon pozdravnih govora i zagrijavanja  započeo je turnir koji je s obzirom na broj prijavljenih  ekipa , potrajao do potpunog mraka tako da smo zadnja kola igrali pod upaljenim svjetlima automobila kako bi turnir mogli završiti.  Ni mrak , ni vjetar koji je počeo puhati nije nam pokvario  dobro raspoloženje i  druženje sa svim prijavljenim ekipama i njihovim navijačima , a pogotovo na kraju turnira kad su naše članice pobijedile.  Tako je :

3. mjesto  osvojio par Tihana Lesjak i Saša Brodar –  Udruga za pomoć osobama s mentalnom                                                                                             retardacijom u Međimurskoj županiji

           

2. mjesto  osvojio  je  par Vugrinčić Jelena i  Vugrinčić Marijan  – iz  Čakovca

 

1. mjesto osvojio par Barat Biserka i Kontrec Blaženka – USR “Sport za sve” MurskoSredišće

 

            Svim ekipama koje su se takmičile a nisu se plasirale među prve tri ekipe  zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo više uspjeha drugi put .

 

Veliko hvala svima   koji su došli bodrit   takmičarske parove   te članicama  Udruge koje su  ispekle kolače , donijele voće i ostale delicije kako bi se naši  takmičari što bolje i ugodnije osjećali u našoj sredini.  

                                                                                                                             Anica Varga