ARGENTINA OSVOJILA VRUĆI PEKLENIČKI PIJESAK

U subotu i nedjelju se održao turnir u odbojci na pijesku u Peklenici. Turnir je organizirao Odbojkaški klub Plavi. Na turnir se prijavilo 17 ekipa.

Ekipe su bile podijeljene u 4 skupine. U subotu se razigravalo po skupinama. Odigralo se 28 utakmica. Iz svake skupine u četvrtfinale su se plasirale dvije najbolje ekipe. U nedjelju se krenulo sa četvrtfinalnim utakmicama. U polufinale su se plasirale ekipe Haribu, Nik Titanik, Provokatori i Caffe bar Argentina. U prvoj polufinalnoj utakmici Provokatori su pobijedili sa 2:0 u setovima. Druga polufinalna utakmica je isto tako završila u dva seta, Caffe bar Argentina je bio bolji od Nika Titanika.

Nakon utakmice za treće mjesto u kojoj je bio bolji Nik Titanik, slijedilo je finale. Prvi set osvojio je Caffe bar Argentina, dok su u drugom setu bolji bili Provokatori. U zadnjem setu Caffe bar Argentina je bio nešto sretniji i spretniji te tako osvaja turnir.

Za pobjedničku ekipu nastupili su: Sara Petak, Ivan Novak, Ivan Kovač i Antonio Juras, dok su za Provokatore nastupili: Inka Varga, Tomislav Radiković i Jurica Novak.

OK Plavi se zahvaljuje svim natjecateljima i gledateljima što su došli u tako velikom broju.

(OKP, foto Tin Tomanić)