Antonia Ružić najbolja u Novom Sadu – sa šest pobjeda do naslova

Antonia Ružić osvojila je naslov na Tennis Europe turniru drugog razreda u uzrastu do 16 godina na zemlji Novog Sada. Povodom osvajanja novog trofeja na svojoj facebook stranici objavila je slijedeće :

Bog ekipa,
javljam vam se opet sa dobrim vijestima…završio je danas 08.04.2018.g. YASON CUP turnir TE U16 drugog ranga u Novom Sadu (Srbija), gdje sam opet osvojila prvo mjesto. Na turniru je bilo 64 igračica. Prvo kolo pobijedila sam Angelinu Subotić (AUS) 6:0, 6:1, u drugom kolu Senku Deletić (SRB) 7:5, 6:2, u trećem kolu Dariju Suvirdjonkovu (SRB) 4:6, 6:3, 6:2, u četvrfinalu Lauru Pasterk (AUT) 6:4, 6:0, u polufinalu Janu Stojanovu (MAK) 6:1, 7:5, i u finalu Simonu Ogescu (RUM) 6:3, 6:3.

Zahvaljujem se trenerima Tomislavu Hublin i Dini Lepen, TK Franjo Punčec, Team Sale, CrossFit Zrinski Čakovec, Team Yonex, Body Balance, mojoj srednjoj školi Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec, Međimurskoj županiji, svojim roditeljima sestri i bratu i svim mojim navijačima..
p.s. već sam na turniru u Pančevu

Tako je Antonia na novosadskoj zemlji došla do drugog naslova u singlu na Tennis Europe turnirima za 16-godišnjakinje i mlađe, ujedno i drugog u sezoni, nakon slavlja u češkim Milovicama u ožujku ove godine. U kolekciji su i dvije titule u dobnoj skupini do 12 godina osvojene 2015. u Prijedoru i Stobreču.

(Miljenko Dovečer, foto Facebook AR)