Anton Srša više nije trener NK “Rudar” – ekipu u zadnjem kolu vodi Marijan Moharić – Mac

Nakon poraza Rudara protiv Dinama iz Domašinca u nedjelju odmah nakon utakmice, trener NK Rudar Anton Srša  ponudio je ostavku na mjesto trenera ekipe.  Prema riječima trenera Srše do ostavke je došlo zbog razmimoilaženja  s nekim igračima iz ekipe, a onda je u takvim uvjetima zajednička daljnja suradnja  nemoguća

Iako nije običaj da se kolo prije kraja polusezone mijenja trener, zbog gore navedenih razloga i poštivajući želju  gospodina Srše, UO NK „Rudar“ na svojoj sjednici u ponedjeljak 20. 11. 2017. godine prihvatio je njegovu ostavku.

Predsjednik kluba Damir Cilar najljepše se zahvalio Srši na dosadašnjoj suradnji, te istakao da se nada da će se i dalje viđati na Rudarovim utakmicama.

Ovaj tjedan treninge seniora Rudara kao i samu pripremu utakmice s NK Nedelišće odradit će  nogometna legenda Rudara Marijan Moharić – Mac, osoba koja nikad nije znala reći ne kada je trebalo pomoći klubu pa tako i ovaj put. Konačno rješenje za novog trenera Rudara riješiti će se tijekom mjeseca prosinca.

(tekst Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, Z. Rihtarec)