AK „DINAMO“ ZAGREB JEDINI ISPRED LIMAČICA ATLETSKOG KLUBA „MURSKO SREDIŠĆE“

18. listopada 2015.godine pamtit ćemo po nevjerojatnom uspjehu Atletskog kluba „Mursko Središće“. Naime, nakon 6 kola HRVATSKE ATLETSKE LIGE SJEVER koja su se protezala od travnja do listopada ove godine, limačice Atletskog kluba „Mursko Središće“ osvojile su ukupno izvrsno 2. mjesto iza Zagrebačkog Dinama i iza sebe ostavile više od 20 mnogo većih i boljih hrvatskih klubova.

Treba čestitati svim limačicama i ostalim atletičarima i atletičarkama kluba, trenerici Mariji Hižman kao i njihovim roditeljima koji su cijele godine žrtvovali svoje vrijeme i unatoč svim problemima i preprekama uspješno izvršavali sve obaveze u školi i treningu iako ponekad nije bilo lagano, a treninzi nisu uvijek jednostavni i primamljivi, ali ipak se rad i trud na kraju isplati.

Šteta što ponekad izostaje podrška samog Grada Mursko Središće koji je sad itekako poznat u svim atletskim klubovima Hrvatskog Atletskog Saveza, ali unatoč tome djeca ponosno nose ime grada kao ime svog kluba i nadamo se da će suradnja u budućnosti biti izvrsna kao što i sami rezultati jesu.

Hvala svima koji su vjerovali i još uvijek vjeruju da sve njih, u moru ovih negativnih utjecaja očekuje blistava sportska karijera.

Čestitke atletičarima i atletičarkama!  (m)

unnamed

unnamed (1)

unnamed (3)