AJP Tour Slovenia national pro – nove medalje za MS Jiu Jitsu

Nakon osvojenog zlata na Svjetskom prvenstvu u Abu Dhabiju, nastavljamo u istom ritmu te se sa turnira u Ljubljani vraćamo sa 7 osvojenih medalja. Naš najmlađi član, Leon Kontrec, otpočeo je natjecanje sa borbom odrađenom u kategoriji više te odličnom borbom sa samo 6 godina pokazao kako je pred njime izuzetna natjecateljska budućnost, ali također i da klub radi odličan posao i sa najmlađim uzrastima. Nadalje, Ivan Karlovčec nastupio je u kategoriji mlađih uzrasta te protivniku pružio odličan otpor i na kraju zasluženo uzeo medalju srebrnog sjaja. Zlatko Karlovčec, naš novi član, a koji se sa samo par mjeseci treninga odvažio i okušao na regionalnim natjecanjima, ponovo pruža dobar nastup te je odličnom borbom i osvojenom brončanom medaljom pokazao da daljnjim radom uspjeh za njega neće izostati.

Nadalje, Martin Mirić osvojio je dvije brončane medalje, u čak 6 odrađenih borbi tokom turnira, a od kojih je 4 završio polugom te je time samo potvrdio status izvanrednog natjecatelja i da od njega u budućnosti možemo očekivati samo najbolje rezultate. Josip Ilijaš, povratnik natjecanjima, uzima dvije pobjede u sjajnim borbama te time osvaja brončanu medalju. Svakako je potrebno napomenuti da su Martin Mirić i Josip Ilijaš po prvi puta nastupili u kimonu (Gi) i ostvarili fantastične rezultate, što je u svakom slučaju potrebno posebno pohvaliti. Za kraj, Mario Spielhofer, član kluba iz austrijskog Graza, prvo osvaja zlatno odličje u svojoj kategoriji nakon odlične izvedbe, da bi se kasnije okušao u NoGi dijelu natjecanja i tamo u kategoriji više uzeo brončanu medalju, nakon što je odradio dvije iznimno zahtjevne, ali sjajne borbe.

Naše natjecatelje kroz cijeli turnir vodili su svojom stručnošću Luka Mošmondor, glavni trener, Tomislav Sobočan, trener te Alen Kontrec, naš svjetski prvak i predsjednik kluba.
Ovim natjecanjem pokazali smo još jednom da klub napreduje u pravom smjeru, čime smo nastavili pozitivan trend osvajanja medalja sa svakog natjecanja.

Ovim putem napominjemo da MS Jiu Jitsu konstantno vrši upis novih članova, a zainteresirani nam se mogu se javiti putem društvenih mreža, ali i pridružiti te odraditi probni trening u Murskom Središću, u Muraken Gymu ili u Strahonincu.

Dino Leskovec