6. kolo 1. HMKRL: Zrinskice uvjerljive u Virovitici uz polovičan uspjeh u Varaždinu

U Virovitici je jučer odigrano 6. kolo 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne lige djevojaka (rođ. 2004. i mlađe).

Prvu su utakmicu djevojke Zrinskog odigrale protiv domaćina i direktnog konkurenta za plasman na Završnicu prvenstva Hrvatske ekipe 1234 Virovitica i ostvarena je pobjeda od 20:12.Važnost utakmice nije sputala naše djevojke da krenu u utakmicu na pravi način,te su odličnom obranom i brzim protunapadima vrlo brzo napravile prednost od 3 gola razlike i jasno pokazale odlučnost da ih zanima samo pobjeda. U nastavku nisu popuštale i prednost je do kraja utakmice samo rasla.

Protiv ekipe Pitomače u drugoj utakmici cure su odigrale maksimalno odgovorno i ozbiljno,nisu imale milosti prema protivnicama,a rezultat je rekordna pobjeda od čak 42:8

Zrinski je nastupio u sastavu:Balent 12, Radek 17, Brzuhalski 1, Rebernik 7, Mihalković 11, Markulinčić 8, Zanjko 6 ,Potočnjak, Strbat

Čestitke curama i trenerskom dvojcu Pavleković i Petek na pobjedama koje su ih još više približile plasmanu na Završnicu PH.

S tribina su ih glasnom podrškom bodrili vjerni navijači,a domaćini su se iskazali iznimnim gostoprimstvom.

Jučer  je u Varaždinu odigrano 5. kolo 1. hrvatske mlađe kadetske rukometne  lige djevojaka(rođ. 2004. i mlađe).

Mlade Zrinskice u prvoj su utakmici pobijedile Podravku 24:22 (12:11).

Tokom cijelog susreta vodila se velika borba i naše su cure pokazale odličnu igru,požrtvovnost,timski duh i zasluženo slavile protiv državnih prvakinja.

Nažalost,izgleda da su se djevojke previše fizički i psihički potrošile,te su u drugoj utakmici protiv Bjelovara izgubile 18:17.Šteta da su ovim neočekivanim porazom kompromitirale veliku i vrijednu pobjedu protiv Podravke.

Za Zrinski su nastupile:Potočnjak i Makarova na golu i igračice u polju Novak G., Balent10, Horvat, Radek 10, Brzuhalski, Rebernik 5, Mihalković 2, Golubić, NovakV., Vidović, Markulinčić 9, Dania, Zanjko 3 uz vodstvo trenera Pavleković i Petek.

(tekst i foto: Dejan Radek)