4. HNL: Sloga do bodova s igračem manje, Dinamo (P) vraća se s tri boda iz Jalžabeta

U nedjelju su odigrane preostale utakmice 7. kola 4. HNL Čakovec-Varaždin

U međimurskom derbiju u Čakovcu je Sloga ugostila Mladost Komet

U prvom dijelu  prigode s obje strane, a u 17. minuti vratar gostiju Kanižaj brani kazneni udarac Kosalcu. Nedugo zatim Sloga ostaje s deset igrača nakon što je u 22. minuti isključen Zoka zbog udaranja protivničkog igrača. Iako s igračem manje Sloga je odolijevala i prijetila iz kontri, a pobjednički gol za domaće u 83. minuti postigao je Siniša Baksa.

U drugom međimurskom derbiju pred tristotinjak gledatelja Međimurec i Mladost ( SM ) podijelili su bodove

Domaćini su imali inicijativu, gosti su se znalački branili i prijetili iz kontri. Već u 14. minuti domaćin je imao priliku da povede iz kaznenog udarca, međutim Prekupec je ukrotio udarac Malnara s bijele točke. Kazna za promašaje došla je u 36. minuti kada je Gašparić iz slobodnog udarca s oko trideset metara iznenadio domaćeg vratara Posavca. U drugom dijelu domaći su uspjeli poravnati u 75. minuti kada nakon ubačaja Papec pogađa glavom za 1:1.

Dinamo iz Palovca vraća se s tri boda s gostovanja u Jalžabetu

Puleni Josipa Šegovića upisali su pobjedu 2:1, oba gola postigao je Karlo Baksa i sada s osvojenih 16 bodova dijele visoko drugo mjesto s Ivančicom.

Rezultati 7. kolo :

Omladinac – Zelengaj 2:1, Ivančica – Dinamo (D) 2:0, Sloga – Mladost Komet 1:0, Bednja – Nedelišće 2:1 , Jalžabet – Dinamo (P) 1:2 , Međimurec – Mladost (SM) 1:1, Dubravka Zagorac – Nedeljanec 2:1

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)