4. HNL: Omladinac došao do prvog boda, hattrick Štroka, petarda Mladosti (SM)

U 6. kolu 4. HNL Čakovec-Varaždin odigrana su tri međimurska derbija

U Nedelišću su domaćin i Međimurec pred 400 gledatelja podijelili bodove golovima iz prvog poluvremena

Poveli su gosti golom Hrusteka u 11. minuti, a izjednačio je Jurak u 22. minuti iz kaznenog udarca. Osim dva gola gledatelji su vidjeli i dva isključenja, zbog dva žuta kartona kod Nedelišća isključen je Vizinger, a izravni crveni dobio je Kos iz ekipe Međimurca.

U drugom derbiju u Palovcu između Dinama i Sloge pobjednika je odlučio Štrok koji je postigao sva tri gola. Na poluvremenu je bilo 1:1, a na kraju je završilo pobjedom

Dinama 3:2. Za Slogu su golove postigli Obadić i Vinković.

Omladinac se vraća iz Domašinca s velikim bodom

Dinamo je poveo golom Krznara i s tim rezultatom se otišlo na odmor. Domaći su k tome promašili kazneni udarac i još nekoliko izglednih prigoda. Kazna ih je sustigla pred kraj susreta kada Lukman pogađa za veliki ujedno i prvi bod Omladinca u ovom prvenstvu.

U Prelogu je domaća Mladost Komet ugostila lidera na tablici momčad Bednje

Domaći su prvo poluvrijeme okončali vodstvom Sabola 1:0, međutim u drugom dijelu gosti su napravili preokret i s dva gola Bregovića nose u Beletinec tri boda kojima su učvrstili vodstvo na tablici. U borbenoj utakmici sudac Pavličević podijelio je sedam žutih kartona, a isključenja su zaradili Kulji kod gostiju  i Sabol kod domaćih.

Iako su gosti poveli u Svetoj Mariji  domaća Mladost je razmontirala Dubravku Zagorac 5:1. Po dva gola upisali su Nađ i Šulj, a jedan je zabio Erdelji.

Rezultati 6. kolo :

Subota: Dinamo (P) – Sloga 3:2, Nedelišće – Međimurec 1:1, Mladost Komet – Bednja 1:2

Nedjelja: Mladost (SM) – Dubravka Zagorac 5:1, Dinamo (D  – Omladinac 1:1, Nedeljanec – Ivančica 2:0 , Zelengaj – Jalžabet 1:3

Na tablici vodi Bednja s 16 bodova, slijede Međimurec, Ivančica i Mladost(SM) s 13…na začelju Zelengaj 2 i Omladinac 1 bod.

(Miljenko Dovečer, foto: Mladost Komet-Bednja, fb Bednja)