4. HNL – Mladost Komet želi srušiti Polet, Rudar s novim trenerom očekuje pobjedu

U 21. kolu 4. HNL očekuju nas tri susreta međimurskih klubova, dok Nedelišće igra derbi kola protiv Bednje

Nakon teške ali zaslužene pobjede protiv Varteksa kojom su preuzeli čelo ljestvice 4. HNL igrače Marija Kovačevića čeka novo iskušenje u Prelogu. Puleni trenera Bunca igraju u promjenljivoj formi i ukoliko nastupi najbolji sastav mogli bi nanijeti Poletu prvi proljetni poraz.

Pušćine koje su na tragu dobre jesenske forme žele upisati i treću uzastopnu pobjedu, kod kuće protiv Dinama.

Poslije ostavke Željka Domjanića Rudar će do kraja sezone vjerojatno voditi sportski direktor Smiljan Liklin. Ekipa je u sredini tablice, a domaćom pobjedom protiv Sloge krenuli bi u gornji dom.

Međimurec je pod vodstvom novog trenera Antuna Jukića dobio tešku utakmicu protiv Bednje , a obzirom na ambicije u gostima će pokušati iznenaditi Nedeljanec.

Nedelišće, koje igra bez ozlijeđenog Dejana Slunjskog koji je ujedno i trener, ide na teško gostovanje u Beletinec gdje protiv trećeplasirane Bednje igra derbi kola.Tu su mnogi klubovi ostavili bodove, međutim Nedelišće ima šanse jer domaćin još nije na tragu jeenske forme.

Omladinac se dosta odvojio od zadnjeg mjesta koje vodi u niži rang, i tako rasterećen mogao bi kod kuće doći do sva tri boda. Pobjedom protiv gostiju iz Turčina približili bi se klubovima iz sredine ljestvice.

4 HNL 21 kolo:

Subota 13. travnja 16,30:

Rudar-Sloga, Omladinac-Dubravka / Zagorac, Mladost Komet-Polet, Varteks-Novi Marof, Bednja- Nedelišće

Nedjelja 14. travnja , 16,30:

Jalžabet-Podravina, Nedeljanec-Međimurec, Pušćine-Dinamo

(Miljenko Dovečer, foto Tin Tomanić, Zlatko Rihtarec)