4. HNL: Međusobni susreti međimurskih klubova u Novom Selu Rok i Čakovcu

Polako se približava  kraj jesenskog dijela prvenstva u 4. HNL Čakovec-Varaždin. Još su preostala za odigrati tri kola, a u ovom kolu pratit ćemo dva sraza međimurskih klubova, u Novom Selu Rok i Čakovcu.

Omladinac je u grčevitoj borbi za opstanak i svaki bod je dobro došao pogotovo protiv favorita. Ove subote dolazi  mu težak protivnik koji stremi samom vrhu, Međimurec i očekuje nas neizvjesna utakmica.

U Čakovcu se Sloga u svom nedjeljnom prijepodnevnom terminu želi iskupiti pred svojim gledateljima za prošlotjedni visoki poraz. Njihov protivnik dolazi iz Svete Marije koji je na visokom šestom mjestu. Mladost prati i puno njihovih vjernih navijača pa možemo očekivati izjednačenu utakmicu.

Nedelišće je spojilo tri pobjede u nizu i osokoljeno odlazi iznenađenju prvenstva, novajliji u ligi ekipi Ivančice. Ako ponove prošlotjednu igru mogli bi se vratiti neporaženi.

Dinamu u Domašincu igra samo pobjeda, jer već sada se nalazi u opasnoj zoni. Trebali bi imati lak posao jer igraju protiv posljednjeg Zelengaja.

Naš najbolje plasirani klub, palovski Dinamo, gostuje kod Nedeljanca koji je s bodom manje tik iza njih. I s bodom bi bili zadovoljni.

Mladost Komet se nakon dužeg vremena sastala s bodom, pa se nada da će se neporažena vratiti i iz Turčina.

Raspored 4. HNL 11. kolo, 14 sati:

subota: Omladinac – Međimurec, Ivančica – Nedelišće

nedjelja: Sloga – Mladost (SM) 10 sati, Dinamo (D) – Zelengaj, Dubravka Zagorac – Mladost Komet, Nedeljanec – Dinamo (P), Jalžabet – Bednja

(tekst i foto: Miljenko Dovečer)