3. NL SJEVER Sva tri međimurska ligaša gostuju – Rudar u Virju, Dinamo u Koprivnici, a Polet u Križevcima

Nakon iznenađujućeg, i neugodnog,  ali ne i kobnog poraza na svojoj Šuderki od ekipe Podravine iz Ludbrega Rudar u 20. kolu 3. NL Sjever gostuje kod još jedne ekipe s dna donjeg dijela ljestvice, domaćin mu je ekipa Podravca iz Virja.

Sigurno da bi Rudar s obzirom na stanje na ljestvici mogao računati na bodove, no prošla utakmica je pokazala da to nije nikakva garancija za osvajanje bodova.

Ove ekipe sastale su se u 7. i 16. kolu i u obje  utakmice Rudar je bio uvjerljiv, na Šuderki je bilo 3:0 (strijelci I. Cimerman 2 i F. Antolović), a u Virju 1:4 (strijelci S. Hlišć 2, te K. Nedeljko i E. Vinko).

Utakmica se igra u subotu 15. 04. 2023. godine s početkom u 16,30 sati na igralištu Podravca u Virju.

Napomenimo na kraju samo to da su službene osobe na ovoj utakmici osobe s kojima Rudar nema baš ugodna iskustva, a vidjet ćemo kako će to izgledati u subotu.

Dinamo Domašinec također nakon poraza na svom terenu gostuje u Koprivnici kod istoimenog  kluba, a utakmica se igra u istom subotnjem terminu.

Polet pak odlazi na derbi u Križevce kod ekipe Radnika gdje dobrim rezultatom i pobjedom može opet zasjeti na čelo prvenstvene ljestvice. I ta utakmica se igra u subotu u 16,30 sati.

(tekst i foto: zr)