3. NL SJEVER U Domašincu međimurski derbi Dinamo – Rudar, Polet pak dočekuje Podravac iz Virja

Ove subote 27.05.2023. godine u 17,30 sati igra se pretposljednje 26. kolo 3. NL Sjever.
U Domašincu nas očekuje pravi međimurski derbi između domaćeg Dinama i Rudara iz Murskog Središća.
Osim borbe za prestiž bit će to utakmica koja će direktno odlučivati o konačnom plasmanu ekipa. Pošto je između ekipa razlika samo dva boda rezultat utakmice puno će utjecati u borbi za konačno četvrto mjesto.


Čini nam se da je Dinamo momentalno u prednosti ne samo zbog domaćeg terena i prednosti od dva boda već i zbog problema oko igračkog kadra u Rudaru.
Naime čak petorica standardnih igrača nisu na raspolaganju treneru Damiru Lepen Juraku. Zbog akumuliranih žutih kartona nedostaju Borna Belaj, Silvio Radiković i Davor Mikulić kapetan Benjamin Šardi odrađuje još utakmicu kazne zbog crvenog kartona, a duže vrijeme zbog ozljede nema i motora ekipe Evalda Vinka.
No to svakako ne znači da će laporniki izvjesiti bijelu zastavu. U ekipu se vraćaju Ivan Cimerman i Neven Hlišć kojih nije bilo u srazu protiv Varteksa, sigurni smo da će i svi ostali igrači pružiti svoj maksimum da se kući vrate s čim povoljnijim rezultatom.
Polet iz Svetog Martina na Muri na svojem terenu dočekuje ekipu Podravca iz Virja i tu osim čvrste jedinici nikakvog drugog rezultata ne bi smjelo biti.
(tekst i foto: zr)