3. NL SJEVER – u 21. kolu Rudar dočekuje Podravinu, Polet na derbi s Pitomačom, a u međimurskom derbiju sastaju se Dinamo i Graničar, Varteks-Međimurje odgođeno

Nakon zasluženo osvojenog boda u Svetom Martinu na Muri Rudar u 21. kolu na svojoj Šuderki dočekuje ekipu Podravine iz Ludbrega.
Iako je uvijek u sportu rezultat dosta teško predvidjeti, jer iznenađenja su uvijek moguća, u ovom susretu Rudar je apsolutni favorit i svaki rezultat osim sigurne pobjede Rudara bio bi veliko iznenađenje.
Ako k tome još dodamo prošlotjedni poraz Podravine na svom terenu od posljednje plasirane Virovitice teško da se neko veće iznenađenje može dogoditi.
Kako će izgledati sastav Rudara, hoće li trener Lepen ovaj puta dati prigodu i dečkima koji su manje igrali ili će se odlučiti na standardnu postavu i neće ništa mijenjati i riskirati, vidjet ćemo u subotu.
Utakmica kao i sve druge koje se igraju u subotu 20. travnja 2024., osim odgođene između Varteksa i Međimurja, u 3.NL započinje u 17,00 sati.
Recimo još što se Rudara tiče da će u petak 19. travnja 2024. godine s početkom u 19,30 sati u klupskim prostorijama biti održana redovna Izvještajna godišnja skupština kluba, na koju ste svi pozvani.
Polet iz Svetog Martina na Muri odlazi pak na teško gostovanje u Pitomaču, tako da nakon Rudara očekuje ih još jedna dosta teška utakmica, no bodovna zaliha je takva da za neki ozbiljniji strah nema potrebe, te će moći odigrati mirnu utakmicu bez nekog posebnog opterećenja, a to donosi i rezultat.
U Domašincu pak nas očekuje međimurski derbi u kojoj po momentalnoj formi Dinamo protiv Graničara iz Kotoribe slovi kao favorit, no vjerujemo kako će Kotoripčani svakako pokušati izaći iz ovog negativnog niza koji ih prati već pet kola.
U utakmici začelja sastaju se dvije posljednje plasirane ekipe Virovitice i Koprivnice i tu će vjerojatno biti najvatrenije od svih susreta ovog kola.
Već smo spomenuli da je utakmica između Varteksa i Međimurja odgođena.
(tekst i foto: zr)