3. NL SJEVER Svi međimurski ligaši domaćini u 21. kolu – Rudar Koprivnici, Dinamo Virovitici i Polet Papuku

Nakon što su u prošlom 20. kolu sva tri međimurska predstavnika gostovala i nažalost sva tri ostala bez bodova, već u ovom sljedećem 21. kolu svi su domaćini i imaju lijepu prigodu da osvijetle obraz iz prošlog kola i upišu nove pobjede.
Rudar iz Murskog Središća u subotu 22. 04. 2023. na svom terenu dočekuje ekipu Koprivnice koja se grčevito bori za ostanak u ligi i treba reći da joj to dosta dobro polazi za nogom u posljednjim kolima.
Rudaru pak je ovo lijepa prigoda da nakon dva uzastopna poraza pokuša doći do prvih bodova u trećem krugu natjecanja.
Određeni hendikep za Rudar bit će ne igranje Nevena Hlišća zbog akumuliranih žutih kartona,, ali se nakon odrađene kazne zbog crvenog kartona u ekipu vraća Silvijo Radiković.

Ono što se jako osjeća u igri Rudara to je neigranje zbog ozljede Evalda Vinka, te se nadamo da će uspjeti čim ranije sanirati svoju ozljedu.

Gosti također imaju dvojicu igrača koji nisu u mogućnosti nastupiti u ovoj utakmici također zbog žutih kartona no svejedno možemo očekivati vrlo zanimljivu utakmicu kakve po pravilu i jesu utakmice ova dva suparnika.
Posljednju međusobnu utakmicu odigranu u studenom prošle godine u Koprivnici Rudar je dobio rezultatom 0:1, zgoditkom Nevena Hlišća.
Utakmica započinje u 17,00 sati na Igralištu Šuderka u Murskom Središću.


Polet iz Svetog Martina na Muri kod kuće dočekuje ekipu Papuka iz Orahovice, dok je Dinamo iz Domašinca domaćin ekipi Virovitice.
I ove utakmice igraju se u subotu 22. 04. 2023. godine s početkom u 17,00 sati.
(tekst i foto: zr)