3. NL SJEVER Rudarova mladost donosi bodove iz Domašinca

DINAMO/D/ – RUDAR 1:3(0:1)
U međimurskom derbiju u direktnom dvoboju za osvajanje četvrtog mjesta sastali su se u Domašincu u 26. kolu 3. NL Sjever domaći Dinamo i Rudar iz Murskog Središća.
Zaslužena pobjeda od 1:3 pripala je Rudaru koji je na ovoj utakmici nastupio bez šestorice standardnih Šardija, Belaja, Radikovića, Mikulića,Vinka i prvog vratara Kodbe. No još jednom se pokazalo da nitko nije nadomjestiv .


Cijela ekipa pokazalo je kako se igra i bori za svoj klub te im svima pripadaju velike čestitke.
U 25. minuti Rudar je došao u vodstvo zgoditkom Ivana Cimermana i rezultatom 0:1 završio je prvi dio utakmice.
Igrala se 79. minuta kada je vodstvo Rudara povećao na 0:2 Antonio Martinjaš, da bi domaćin već u 80. minuti smanjio rezultat na 1:2 zgoditkom Dominika Novaka.
Rudar svoju zasluženu pobjedu od 1:3 potvrđuje u nadoknadi vremena 90+1 zgoditkom Kevina Nedeljka.


Ono što je svakako zanimljivo i jako pozitivno za ekipu Rudara je to da je čak sedam igrača iz prve postave bilo mlađe od 21 godinu, a cijela rezervna klupa također mlađa.
Sigurno da to Rudaru obećava lijepu budućnost, a ono što još posebno treba naglasiti da su skoro svi ti mladi igrači potekli iz Nogometne škole Rudar.

Ovom pobjedom Rudar se vratio na četvrtu poziciju na prvenstvenoj ljestvici te u posljednjem 27. kolu iduće subote na svom terenu u utakmici s ekipom Papuka iz Orahovica s nova tri boda može osigurati konačno četvrto mjesto na kraju prvenstva. Bio bi to svakako lijep uspjeh za ovu mladu perspektivnu ekipu Rudara.

Svoj veliki doprinos ovoj pobjedi dali su i neizostavni “laporniki” vjerni navijači Rudara.
(tekst: zr, foto: Vladimir Novak)

LJESTVICA

REZULTATI 26. KOLA