3. NL SJEVER Rudar u nedjelju 7.05. dočekuje lidera Radnika iz Križevaca, dok se u subotu u Domašincu igra međimurski derbi Dinamo-Polet

Nakon lijepe pobjede u Virovitici Rudar u nedjelju 07.05.2023. godine u 17,00 sati na Šuderki dočekuje lidera na prvenstvenoj ljestvici ekipu Radnika iz Križevaca.
Bit će to i debi novog trenera Rudara Damira Lepena -Juraka na klupi Rudara. Iako je ekipa Radnika favorit na papiru u srazu ova dva suparnika uvjerenja smo da ova ekipa Rudara itekako može pomrsiti koncu vodećoj ekipi 3. NL Sjever.
Veliki plus za ekipu Rudara je to što se u odnosu na prošlu utakmicu s Viroviticom u kadar vraćaju braća Hlišć i kapetan Šardi, dok nažalost još uvijek u ekipi nema Vinka koji je i dalje na listi ozlijeđenih.
S manjim ozljedama se bore Kevin Nedeljko i Borna Belaj, ali se u Rudaru nadaju da će ih do same utakmice uspjeti sanirati. Recimo još da je zadnji sraz ovih ekipa u 13. kolu na Šuderki završio bez zgoditaka.
Zbog Svete potvrde u subotu 6.05. u Murskom Središću Rudar je uz odobrenje Nogometnog saveza kao i ekipe Radnika iz Križevaca utakmicu prebacio na nedjeljni termin kako bi svi navijači i prijatelji kluba mogli prisustvovati istoj.
U subotu 06.05. u 17,00 sati u Domašincu se igra međimurski derbi između domaćeg Dinama i Poleta iz Svetog Martina na Muri.
I tu možemo očekivati jednu lijepu pravu prvenstvenu utakmicu u kojoj nikome ne bismo dodijelili ulogu favorita. Svakako će to biti poslastica za gledatelje.
(tekst i foto:zr, arhiva)