3. NL SJEVER Rudar u 9. kolu dočekuje ekipu Koprivnice

Ovaj nadolazeći vikend 12. listopada 2024. godine igraju se utakmice 9. kola 3.NL Sjever u kojem Rudar iz Murskog Središća nakon uspješno prebrođenog gostovanja u Virovitici i osvojena tri boda na svom igralištu dočekuje momentalno desetoplasiranu ekipu Koprivnice.
Ono što je bitno istaknuti za gledatelje je to da utakmice ovaj vikend započinju pola sat ranije to jest u 15,30 sati.
Bit će to sraz starih poznanika u trećoj nogometnoj ligi u kojem bi Rudar prema trenutnoj situaciji na ljestvici trebao biti taj koji je bliže osvajanju novih bodova.
Rudar se trenutno nalazi na četvrtom mjestu s osvojenih 17 bodova i pozitivnom razlikom zgoditaka(+6).


Rudar u utakmicu ulazi bez Davida Juraka i Silvija Radikovića koji odrađuju kaznu tri žuta kartona te vjerojatno Frana Antolovića koji još do kraja nije zaliječio ozljedu dok će ekipi Koprivnice nedostajati Jakov Krstanović također zbog akumuliranih žutih kartona.
No bez obzira na to Rudar je domaćin i očekuje pobjedu iako je nogomet jako prevrtljiva igra u kojoj su uvijek moguća iznenađenja.


U zadnje vrijeme nismo vidjeli previše kvalitetnih sudaca na utakmicama Rudara pa nas sada zanima kako će to izgledati ove subote kada utakmicu sude Patrik Urban iz Varaždina kao glavni sudac, a pomoćnici će mu biti Marko Stolnik iz Hrašćice i Lana Tekić iz Ladanja Donjeg.
Delegat na utakmici bit će Goran Lučić.
(tekst i foto:zr)