3. NL SJEVER Podravina uzvratila Rudaru za poraz u ranijem kolu

RUDAR – PODRAVINA 1:2(0:2)

U 19. kolu 3. NL Sjever Rudar je na svom terenu dočekao ekipu Podravine iz Ludbrega i nažalost svojih navijača poražen rezultatom 1:2.
Iako je velika većina lapornikovih navijača očekivala nova tri boda s obzirom na pobjedu Rudara u 18. kolu na gostovanju kod iste ekipe to se nije dogodilo već su gosti uzvratili za raniji poraz i kući u Ludbreg nose sva tri boda.
Očito da je dosta olako shvatila ovu utakmicu ekipa Rudarai to im se osvetilo, a gosti zasluženo u Ludbreg nose tri boda.
Ono što možemo reći o samoj utakmici da su gosti već u 35. minuti ni krivi ni dužni imali vodstvo od 0:2 nakon katastrofalnih pogrešaka Rudarove uže obrane.
Prvo je u 26. minuti Borna Belaj prekratko glavom vratio loptu vrataru Kodbi što je vrlo vješto iskoristio gostujući igrač Karlo Sambolec te doveo goste u vodstvo od 0:1.
Već u 35. minuti bilo je 0:2 nakon što je pogriješio domaći vratar Niko Kodba ,a gostujući igrač Matej Vidović bio je siguran egzekutor te pogreške za povećanje vodstva gostiju.
Tim rezultatom otišlo se na odmor i čini nam se da je to bilo jedno od lošijih poluvremena odigranih ovog proljeća.
U drugi dio utakmice Rudar je ušao puno agilnije te je već zgoditkom Slavena Hlišća u 49. minuti uspio smanjiti rezultat na 1:2. Ostalo je još dovoljno vremena da se rezultat preokrene do kraja no usprkos svim naporima igrača Rudara do toga nije došlo. Bilo je do kraja utakmice još prigoda za obje ekipe no rezultat se nije mijenjao.

U slijedećem 20. kolu Rudar gostuje kod Podravca iz Virja.

(tekst i foto: zr)