3. NL SJEVER Ove subote 7.10. očekuje nas međimurski derbi u Murskom Središću Rudar-Međimurje

U subotu 07. 10.2023. godine u 16,00 sati u sklopu  8. kola 3. NL Sjever u Murskom Središću sastaju se Rudar i Međimurje iz Čakovca.

U derbi ekipe ulaze s različitim raspoloženjem, a čini nam se i različitom momentalnom natjecateljskom formom.

Rudar koji u zadnja tri kola ne zna za poraz(bilježi dvije pobjede i jedan remi) u zadnjem kolu odigrao je vrlo dobru utakmicu s ekipom Varteksa u Varaždinu momentalno se nalazi u dobrom natjecateljskom trenutku pa vjerujemo da se i u Rudaru nadaju osvajanju nova tri boda.

Međimurje pak je iznenađujuće poraženo na svom igralištu od ekipe Podravine te će vjerojatno protiv lapornika pokušati ispraviti taj kiks. No to ne ovisi samo o njima puno toga će se pitati i Rudarovce.

U svakom slučaju očekuje nas jedna lijepa prvenstvena utakmica gdje će Rudar pobjedom pokušati zadržati priključak s vrhom, a Međimurje se iščupati s pretposljednjeg mjesta na ljestvici.

Polet iz Svetog Martina na Muri na svom  terenu dočekuje momčad Koprivnice i s obzirom na dosadašnje rezultate Polet je apsolutni favorit u ovoj utakmici i sve drugo osim sigurne pobjede Poleta bili bi svojevrsno iznenađenje.

Dinamo iz Domašinca odlazi u Viroviticu te bi natom gostovanju sigurno mogao doći do bodova, ako pogledamo momentalni plasman i dosadašnje prezentacije ekipe Virovitice.

Graničar iz Kotoribe drugi put za redom je domaćin, ovaj put ekipi Varteksa iz Varaždina.  Ovo bi trebala biti dosta neizvjesna utakmica pa su moguća sva tri rezultata.

U preostalom petom susretu sastaju se ekipe Podravine i Pitomače u Ludbregu.

(tekst i foto: zr)

Ljestvica i rezultati 7. kola 3.NL Sjever