3. NL SJEVER Očekuje nas zadnje jesensko kolo, Rudar gostuje u Virovitici, Polet domaćin Varteksu, a međimurski derbi igraju Dinamo i Međimurje

U subotu 18.11.2023. godine očekuje nas 14. posljednje jesensko kolo polusezone 3.NL Sjever u kojoj je već od prije poznat jesenski prvak ekipa Poleta, dok se ogorčena borba vodi za drugu poziciju između Rudara i ekipe Pitomače koje imaju isti broj bodova, 26, uz za gol bolju razliku ekipe Pitomače.
U zadnjem jesenskom kolu obje te ekipe gostuju i to kod ekipa koje se nalaze na posljednjem i pretposljednjem mjestu, pa će vjerojatno pobjede jedne i druge ekipe s većom gol razlikom odlučivati o viceprvaku jeseni.


Rudar u Virovitici je apsolutni favorit i svaki drugi rezultat osim uvjerljive pobjede s nekoliko zgoditaka razlike bio bi veliko iznenađenje.
Rudar u ovoj utakmici ne može računati na junaka iz prošlog kola Silvia Radikovića te Arpada Vaša, no ni to ne bi smjelo utjecati na rezultat utakmice.
Polet iz Svetog Martina na Muri koji je već osigurao naslov jesenskog prvaka, pa im pripadaju sve čestitke, za kraj polusezone na svom igralištu dočekuje starog suparnika i sportskog prijatelja Varteks iz Varaždina. Radi se o utakmici u kojoj svakako možemo očekivati lijep nogomet, no s obzirom na formu ne vjerujemo da je moguće bilo kakvo iznenađenje osim nova tri boda za domaćina.
U međimurskom derbiju u Domašincu očekuje na susret dva pobjednika iz prošlog kola Dinama i Međimurja iz Čakovca i vjerujemo da bi moglo doći do lijepe i neizvjesne utakmice u kojoj blagu prednost bi dali domaćem Dinamu.
Graničar iz Kotoribe nakon dosta laganog poraza od Poleta odlazi na gostovanje u Ludbreg kod ekipe Podravine,  gdje bi ako se malo karte poslože mogao doći do bodova i tako isprati ovaj loš rezultat protiv lidera.

Sve utakmice igraju se s početkom u 13,30 sati.

(tekst i foto: zr)