3.NL SJEVER Igra se 10. kolo – Rudar, Polet i Graničar gostuju, Dinamo i Međimurje domaćini

U subotu, 21.10.2023. godine igra se 10. kolo 3. NL Sjever. Sve utakmice započinju u 15,30 sati.
Rudar iz Murskog Središća nakon neugodnog poraza u Pitomači, koje mu je zasad odnijelo drugu poziciju na prvenstvenoj ljestvici, odlazi na još jedno gostovanje kod Koprivnice iz istoimenog grada.
U prvoj utakmici prvenstva Rudar je pobijedio vrlo čvrstu ekipu Koprivnice minimalnim rezultatom od 1:0.
Svakako se i u ovom novom susretu ovih dvaju već tradicionalnih suparnika očekuje vrlo čvrsta i teška utakmica, koju laporniki moraju shvatiti puno ozbiljnije nego što je to bilo u Pitomači.
Rudar na ovoj utakmici ne može računati na kartoniranog Damira Zeljka te bolesnog Davida Juraka, a još uvijek nije siguran nastup Evalda Vinka.
No Rudar momentalno ima dosta širok kadar igrača tako da bi bez obzira na odsustvo ove trojice ekipa morala u utakmicu ući s pokušajem osvajanja sva tri boda.
Polet iz Svetog Martina na Muri gostuje kod slabašne Virovitice i tu se nam što puno reći jedino je upitno koliko će biti rezultat u korist Poleta.
I Graničar iz Kotoribe gostuje i to kod Pitomače i sigurno im neće biti lako jer domaćin je pun samopouzdanja, a i njihov način igre s puno čvrstih startova, na granici isključenja, odgovara rijetko kojoj ekipi. No nadajmo se da će Kotoripčani biti čvršći nego što je to bila ekipa Rudara.
Dinamo iz Domašinca domaćin je ekipi Podravine, koja je puno bolja kao domaćin nego gost, pa zato očekujemo nova tri boda za ekipu Dinama.
I Međimurje je domaćin u ovom kolu, ovoga puta vrlo dobroj ekipi Varteksa iz Varaždina. Hoće li domaćini uspjeti povezati dvije pobjede za redom ostaje da se vidi no nadajmo se da će bodovi ostati u Čakovcu.
(tekst i foto: zr)

LJestvica i  rezultati 9. kola