3. NL SJEVER 7. KOLO Rudar na teškom gostovanju kod Varteksa u Varaždinu

Polako se približavamo kraju prvog kruga prvenstvenog natjecanja u 3.NL Sjever. Sve utakmice 7. kola igraju se u subotu 30.09.2023. godine , osim utakmice Koprivnica- Dinamo koja se igra u nedjelju 1. 10. Utakmice započinju u 16,00 sati.
Rudar iz Murskog Središća nakon lijepe serije od tri uzastopne pobjede dvije u prvenstvu i jedne u Kup-u MNS-a i omjerom golova 17:1 odlazi na dosta teško gostovanje kod vrlo dobre ekipe Varteksa iz Varaždina.
Uvijek su utakmice između ova dva kluba pružale zanimljive i napete nogometne partije pa vjerujemo da će takva biti i ova jer su obje ekipe dobro startale u novom prvenstvu pa se momentalno nalaze na drugom i trećem mjestu prvenstvene ljestvice.
Obje ekipe u ovu utakmicu ulaze u pobjedničkom tonu jer su jedna i druga ekipa slavile u prošlom kolu Rudar protiv Graničara rezultatom 4:0, dok je Varteks u gostima bio bolji od Podravine 0:2. Svakako nas očekuje zanimljiva i napeta utakmica.


Polet iz Svetog Martina na Muri gostuje kod Pitomače gdje ga svakako očekuje dobar i nabrijani domaćin, pa će biti zanimljivo vidjeti ovaj subotnji sraz ovih dviju ekipa.
Graničar iz Kotoribe pak je domaćin posljednje plasiranoj ekipi Virovitice i to bi Graničaru svakako trebala biti utakmica za povratak u pobjedničke vode.
Međimurje nakon poraza od Poleta tražit će tri boda protiv ekipe Podravine i tu ne bi smjelo biti nekih većih iznenađenja.
(tekst i foto: zr)