3. NL SJEVER 5. KOLO Rudar dočekuje Viroviticu, Graničar Podravinu, derbi u Čakovcu Međimurje-Dinamo, a Polet gostuje u Varaždinu

Nakon odigranih utakmica u 3. kolu MNS-a međimurski trećeligaši kojeg su svi uspješno prebrodili osim Dinama iiz Domašinca, nastavljaju natjecanje u 3. NL Sjever.

Od naših petero natjecatelja u 5. kolu trojica su domaćini Rudar, Graničar i Međimurje, dok Polet i Dinamo gostuju.

Rudar iz Murskog Središća nakon odličnog starta s dvije pobjede pa zatim nešto lošijeg nastavka s dva minimalna poraza od 0:1, domaćin je ekipi Virovitice koja nije najbolje ušlo u natjecanje te se momentalno s jednim osvojenim bodom nalazi na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

No sigurno da taj plasman ne smije zavarati ekipu Rudara jer suvećina dosadašnjih utakmica s Viroviticom bile dosta teške. No svakako očekujemo nove bodove Rudara kao i bolju predstavu nego je to bila u Ludbregu.

Utakmica se igra u subotu 16.09.2023. godine s početkom u 16,30 sati na stadionu Šuderka u Murskom Središću.

Polet iz Svetog Martina na Muri koji u prva četiri kola ima sve pobjede i ekipa je još bez i jednog primljenog zgoditka odlazi na gostovanje u Varaždin kod Varteksa i nastavi li s dosadašnjim igrama sigurno može očekivati nove bodove.

U Čakovcu pak se igra novi međimurski derbi između Međimurja i Dinama iz Domašinca i svakako nas očekuje neizvjesna utakmica gdje je dosta teško pognozirati pobjednika.

Graničar iz Kotoribe nakon pravog debakla u Svetom Martinu dočekuje ekipu Podravine i vjerujemo da se domaćin oporavio od šoka te će uknjižiti bodove.

U ovom kolu sastaju se još u Pitomači istoimena ekipa i posljednje plasirana ekipa Koprivnice. Ovdje teško da može doći do iznenađenja i vjerojatno bodovi odlaze na konto domaćina.

I ove utakmice igraju se u subotu 16.9.2023. s početkom u 16,30 sati.

(tekst i foto: zr)

REZULTATI 4. KOLA