3. NL SJEVER 25. kolo – Rudar gostuje u Virovitici, u Kotoribi pak nas očekuje međimurski derbi između Graničara i Međimurja

Polako se približavamo kraju prvenstvenog natjecanja u 3.NL Sjever. Nogometaši su već dogurali do 25. kola, te su do kraja natjecanja u sezoni 2023./24. preostala za odigrati još samo tri kola. Utakmice ovog 25. kola igraju se u subotu 18. svibnja 2014. godine s početkom u 17,30 sati.
Što se tiče samog vrha ljestvice sve je jasno Polet iz Svetog Martina na Muri i ove sezone okrunio se naslovom prvaka, a nešto zanimljivija je borba za ostanak u ligi između Koprivnice i Virovitice.


U ovom 25. kolu Rudar iz Murskog Središća gostuje kod fenjeraša Virovitice kojemu su bodovi neophodni u borbi za ostanak, dok Rudar treba bodove jer još uvijek nije osigurao mjesto viceprvaka.
Rudar je taj koji u ovom susretu ima ulogu favorita i sigurno da shvate li ovaj susret ozbiljno, a vjerujemo da hoće nova tri boda ne bi smjela biti upitna.
U posljednjem srazu ovih dviju ekipa Rudar je bio uspješniji u Virovitici i i pobijedio rezultatom 1:2.
U ovaj susret Rudar ulazi bez Mateja Roginića koji odrađuje zabranu igranja zbog akumuliranih žutih kartona.
Polet iz Svetog Martina na Muri također ima utakmicu u kojoj ne bi smio imati previše problema jer gostuje kod pred posljednje ekipe Koprivnice i to u nedjelju 19.5. u 17,30 sati..
U Domašincu pak nas očekuje jedna prava utakmica gdje Dinamo dočekuje uvijek čvrstu i borbenu ekipu Pitomače.
Najzanimljivija utakmica ovog kola očekuje nas u Kotoribi gdje se igra međimurski derbi između domaćeg Graničara i Međimurja iz Čakovca. Iako sama utakmica nema neki poseban značaj što se same ljestvice tiče ipak taj naboj derbija sigurno će pružiti gledateljima jednu lijepu utakmicu za gledanje.
U ovom kolu sastaju se još u Varaždinu Varteks i Podravina iz Ludbrega.
(tekst i foto: zr)