3. NL SJEVER 22. kolo – Rudar dočekuje Pitomaču, Međimurje Dinamo, Polet Varteks, Graničar Viroviticu

U subotu 27. travnja 2024. godine s početkom u 17,00 sati odigrat će se 22. kolo 3. NL Sjever u kojem nas očekuje nekoliko zaista zanimljivih susreta.
Šest kola prije kraja Rudar se i treći put sastaje s ekipom Pitomače. U dosadašnja dva susreta svaka ekipa ima po jednu pobjedu s time da je zadnji susret otišao na stranu Rudara rezultatom 3:1.
U Rudaru vjeruju da će nastaviti pozitivni niz od 13 zadnjih susreta bez poraza u prvenstvu te da će svojoj vjernoj publici novom pobjedom pružiti još jedan lijepi i radosni događaj.

LJESTVICA NAKON 21.KOLA


Ekipa za ovaj susret se kompletirala, vraćaju se u kadar Vaš i Kevin Nedeljko koji su bili izvan stroja zbog akumuliranih žutih kartona.
Polet iz Svetog Martina na Muri domaćin je ekipi Varteksa, koja je u zaostalom susretu 21. kola bila bolja od Međimurja rezultatom 3:1, te vjerojatno računaju u Poletu na nova tri boda bez obzira na tradicionalno neugodnu ekipu Varteksa.
U ovom kolu dočekuje nas i jedan međimurski derbi između Međimurja i Dinama iz Domašinca i za vjerovati je da će ovo biti prava grčevita borba za bodove, a i za sam prestiž.
Graničar iz Kotoribe pak ima lijepu prigodu da konačno prekine niz tih neugodnih poraza jer u goste im dolazi posljednje plasirana ekipa Virovitice i pobjedom bi Graničar vjerojatno osigurao siguran opstanak u ligi.
U ovom kolu u 3.NL Sjever još se sastaju ekipe Podravine i Koprivnice još jedna utakmica u borbi za ostanak u ligi.
(tekst i foto: zr)