3. NL SJEVER 11. KOLO Derbi u Murskom Središću Rudar-Dinamo, Međimurje i Graničar domaćini, a Polet gostuje

Ovog vikenda u subotu , 28.10., očekuju nas utakmice 11. kola 3.NL Sjever s početkom u 15,00 sati.
Rudar iz Murskog Središća nakon dobre i lijepe partije pružene u Koprivnici, i dva gostovanja ovoga puta domaćin je u međimurskom derbiju ekipi Dinama iz Domašinca.
No prije nego krenemo u najavu te utakmice htjeli bi se ispričati našem cijenjenom čitateljstvu što zbog tehničkih problema nismo mogli objaviti izvještaj s te utakmice pa ćemo zato sada ukratko iznijeti naše viđenje tog susreta.
Rudar je bio apsolutni gospodar i što se tiče igre i posjeda, a da ne govorimo o bezbroj propuštenih prigoda tako da Koprivnica može biti jako sretna tim minimalnim porazom od 1:0.
No treba biti fer i reći da se te propuštene prigode nisu umalo osvetile Rudaru, jer je domaćin imao kazneni udarac kojeg je obranio odlični Niko Kodba i tako spriječio moguću nogometnu nepravdu.
Jedini strijelac na toj utakmici bio je Kevin Nedeljko.


Što pak se tiče susreta ovog vikenda protiv ekipe Dinama, vjerojatno će to biti kao i uvijek napeta tvrda utakmica u kojoj će sigurno Rudar i kao domaćin i kao momentalno bolje plasirana ekipa tražiti nova tri boda.
Polet iz Svetog Martina na Muri gostuje u Ludbregu kod Podravine i tu ne bi smjelo biti nikakvih problema za lidera na prvenstvenoj ljestvici.
Međimurje bi također moralo upisati sigurne bodove protiv ove sezone izrazito slabe ekipe Virovitice .
Graničar iz Kotoribe domaćin je ekipi Koprivnice koja s obzirom što je pokazala u srazu s Rudarom Kotoripčanina ne bi smjela predstavljati problem.
U ovom kolu očekuje nas još jedan derbi između Varteksa i Pitomače i tu se može očekivati puno nogometne vatre.

(tekst i foto: zr)