3. NL Sjever 10. kolo – Rudar protiv Podravine traži i treću uzastopnu pobjedu

U subotu 19. listopada 2024. godine s početkom u 15,30 sati igraju se sve utakmice 10. kola 3.NL Sjever osim utakmice Koprivnica – Slatina koja se igra u ponedjeljak 21. 10. u 19,30 sati.
Rudar iz Murskog Središća nakon dvije uzastopne pobjede minimalnim rezultatom od 1:0 na Šuderki u Murskom Središću dočekuje starog sportskog znanca i suparnika ekipu Podravine iz Ludbrega.
Rudar ovu utakmicu dočekuje u kompletnijem sastavu jer se u ekipu vraća Silvio Radiković nakon odrađene kazne akumuliranih žutih kartona dok je nastup Frana Antolovića i Davida Juraka još uvijek pod velikim upitnikom.
No Rudar je pokazao u ove dvije utakmice da i u nešto oslabljenom sastavu može do bodova pa se tako nadaju da će tako biti i u susretu sa solidnom ekipom Podravine.
Rudar se nakon devetog kola nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice s osvojenih 20 bodova koliko ima i drugoplasirani Polet iz Svetog Martina na Muri, ali boljom gol razlikom dok je ekipa Podravine osma s osvojenih 14 bodova.


Kako se u ovom kolu igra derbi u Svetom Martinu na Muri između Poleta i Bilogore 91 prigoda je to da se pobjedom Rudar još više približi vrhu.
Zato svi zainteresirani ljubitelji nogometa kao i simpatizeri Rudara nemojte propustiti subotnju utakmicu na Šuderki.
(tekst i foto:zr)