3. HNL Sjever: Važne utakmice za Rudar i Polet, Međimurje bez opterećenja

Ovaj vikend u subotu 30.04. 2022. godine u 17,00 naši predstavnici u 3. HNL Sjever igraju veoma važne utakmice koje direktno odlučuju o samom plasmanu na ljestvici.
Tako NK „Rudar“ iz Murskog Središće u Ligi za ostanak odlazi na gostovanje kod ekipe Virovitice koja se nalazi mjesto iznad Rudara s prednošću od dva boda i u slučaju poraza Rudar bi zaostao za njima pet bodova, što bi bila teško dostižna razlika. No treba imati vjere u sebi te u ovoj dosta teškoj situaciji pokušati doći do bodova.
Prema momentalnoj situaciji u ekipi svi su igrači spremni za igru, nema kartona ni ozljeda(osim Patrika Nedeljka koji je polako na putu oporavka, ali ga vjerojatno neće biti do kraja sezone), te se laporniki mogu „muški potrgati“ za bodove. Zaželimo im sreću. Sretno!!!!!
U Ligi za prvaka pak Polet iz Svetog Martina na Muri može puno toga riješiti u subotu, jer mu u goste dolazi ekipa Mladosti iz Ždralova te bi u slučaju pobjede stvorio lijepu razliku od četiri boda.
Drugi naš predstavnik u Ligi za prvaka Međimurje iz Čakovca dočekuje trećeplasiranu ekipu Bjelovara te tu utakmicu mogu odigrati bez ikakvog opterećenja, jer što se same ekipe Međimurja tiče nekih velikih promjena na ljestvici za njih ne može biti. Oni se već polako mogu pripremati za iduću sezonu.

(tekst: zr, foto: rk)