3. HNL Sjever: U 8. kolu Rudar i Međimurje na teškim gostovanjima, Polet domaćin

U 8. kolu 3. HNL Sjever NK „Rudar“ iz Murskog Središća gostuje kod NK „Koprivnice“ iz istoimenog mjesta. Utakmica se igra u subotu 09.10.2021. godine u 15,00 sati.
Nakon ispadanja iz Kupa NSM u utorak protiv ekipe Međimurja, Rudaru je to druga utakmica u tjednu što ne bi trebalo nešto posebno utjecati na igru u Koprivnici, jer radi se o ekipi koja se nalazi na osmom mjestu s 8 bodova i vjerujemo da bi joj Rudar kao takvoj mogao dobro parirati. Radi se o ekipama vrlo sličnih kvaliteta. Rudar je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazao da bolje partije pruža na gostovanjima pa se tomu nadamo i na ovom.
Utakmicu u Koprivnici sude Nino Šimatović, Mari Ćosić, Mateja Loparac, a delegat je Robert Remar.
NK „Polet“ iz Svetog Martina na Muri nakon poraza u Križevcima, ali i prolaska u Kup-u kod Omladinca u Novom Selu Rok, na svom igralištu dočekuje dosta neugodnu ekipa Papuka iz Orahovice, koja zaostaje samo tri boda iza vodećeg Poleta. No bez obzira na sve može se očekivati da će Polet uknjižiti nova tri boda i ostati na vrhu ljestvice.
Utakmicu u Martinu sude Marko Dergez, Mario Brunec i Ivan Huđ dok je delegat utakmice Goran Lučić, a utakmica se igra u subotu 09.10. u 15,00 sati na igralištu Poleta.
Naš treći predstavnik NK „ Međimurje“ iz Čakovca u ovom kolu dočekuje teško gostovanje kod ekipe Mladosti iz Ždralova.
Nakon pobjede u Kup-u u Murskom Središću, Međimurje će sigurno tražiti čim povoljniji rezultat kako bi se održalo na vrhu ljestvice u krugu Poleta, Mladosti i Varteksa.
Utakmica se igra u subotu u 15,00 sati, a sude je Ivan Slunjski, Tomislav Hudika, Jurica Šprem i Jasmin Horvat dok je delegat Mladen Martinčić.

(tekst i foto: ZR, arhiva Muralista)