3. HNL Sjever: Tradicionalni derbi Poleta i Rudara ove subote u Svetom Martinu na Muri, Međimurje dočekuje Bjelovar

Ovog vikenda u subotu Rudar igra još jedan međimurski derbi u Svetom Martinu na Muri s ekipom Poleta. Očekuje nas utakmica u kojoj je domaćin apsolutni favorit s obzirom na momentalno stanje na ljestvici, no ni favoriti uvijek ne pobjeđuju. Polet je momentalno vodeća ekipa na ljestvici 3. HNL Sjever s devet bodova i još uvijek bez primljenog zgoditka. Rudar je pak za sada na 10. mjestu s jednim bodom i negativnom gol razlikom od -4 zgoditka.
Sve to govori da je Polet momentalno taj koji je kao što smo već istaknuli favorit u ovoj utakmici, ali i Rudar koji je bez obzira na plasman na ljestvici u sve dosadašnje utakmice pružao dobre partije, sigurno vidi svoju šansu. Jer znamo da na derbijima je svašta moguće.
Utakmica se igra 11.09.2021. godine(subota) s početkom u 16, 30 sati, a sudit će:
Nenad Vargović, Marko Gašparić, Maja Ferić i Nikola Kristić, delegat utakmice je Goran Lučić.
Međimurje iz Čakovca domaćin je Bjelovaru i prema dosad prikazanom u prva tri kola trebalo bi ostvariti i četvrtu pobjedu.
Utakmica u Čakovcu igra se također u subotu u 16,30 sati na stadionu Mladosti, a vodit će je sljedeći suci: Marko Dergez, Miro Hantak, Jurica Šprem I Filip Hirš dok je delegat Igor Franolić.

(tekst: zr, foto: arhiva Muralista)