3. HNL Sjever: Rudaru teško gostovanje u Križevcima, Polet (SMnM) i Dinamo(D) domaćini

U subotu 10.09.2022. godine u 17,00 sati igra se četvrto kolo 3. HNL Sjever.  Naši međimurski ligaši dočekuju ovo kolo u različitom raspoloženju.

Rudar iz Murskog Središća nije se baš proslavio na gostovanju u Varaždinu, dosta lako je prepustio bodove domaćinu,a već ga čeka teško gostovanje u Križevcima protiv starog poznanika Radnika. Uvijek je bilo „čupavo“ na terenu u Križevcima iz koje kakvih razloga pa vjerujemo da ista stvar očekuje i ovu ekipu Rudara. Ne bismo se upuštali ni u kakve prognoze, jedino se nadamo da će Rudar u ovu utakmicu ući s puno više energije nego u Varaždinu.

Radnik je  prošle subote osvojio bod u Svetom Martinu, a to nije lako, pa i iz tog razloga „laporniki“  moraju znati da ih ne čeka nimalo lak posao. Nadajmo se najboljem.

Polet iz Svetog Martina na Muri igra drugu utakmicu za redom kod kuće i nakon neriješenog rezultata s Radnikom protiv ekipe Podravine iz Ludbrega  morala bi se upisati „trica“ za miran nastavak prvenstva  u borbi za sam vrh.

Dinamo Domašinec je najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva i dobrim igrama i rezultatima zasluženo je zasjeo na vrh ljestvice. U goste im dolazi vrlo dobra ekipa Papuka s bodom manje od Dinama, a jedini poraz je doživjela kod Rudara u Murskom Središću. Zato Dinamovci oprez.

(tekst: zr, foto: arhiva Muralista)